Cadou de colectie

Noua campanie a Editurii Amaltea ofera fanilor un cadou de colectie! Comandand trei carti Star Wars editate in editie de lux fanii isi aleg  gratuit un tricou de colectie cu personajul preferat!
Fiecare erou are eroii lui!

 

Fanii Star Wars pe receptie: fiti  mai aproape de personajele preferate cu un cadou de colectie!

     Daca filmele au reprezentat experienta cinematografica suprema a anilor 70, cartile Star Wars au dus creativitatea pe culmi interstelare si a reusit sa surpinda si sa creeze in paginile ei un intreg univers.
Prin ele aflati cum Luke Skywalker a devenit eroul din prezent, cum Steaua Mortii si-a extins puterea in univers, de ce si cum a fost inlesnita aparitia lui Darth Maul sau ce planuri aveau cavalerii Jedi.
Chewbacca, Han Solo, printesa Leia, R2-D2, Darth Vader, Darth Maul, Jedi, pe toti ii veti regasi in acest razboi ce a fascinat milioane de oameni: Alianta Rebela vs. Imperiu.
 O lume cu reguli proprii, cu personaje unice si bine conturate, planete cu istorie aparte si conflicte nemaintalnite, drame si intrigi interstelare.

        In societatea actuala, cand imaginatia si creativitatea este nepretuita si reprezinta atuul oricarui individ, impactul social si educational al acestor carti, ce sunt in topul literaturii Science Fiction, este de necontestat. Stimuleaza imaginatia, dezvolta creativitatea, dezvolta abilitatile  de socializare, conduc la formarea de noi prietenii intre fani, creandu-se totodata un apetit pentru cunoastere, pentru explorare si dezvoltare personala.

Colectia cuprinde peste 24 de carti, o selectie a celor mai bune titluri publicate international.

     Colectia Star Wars este publicata in editie de lux.

 La achizitionarea a 3 carti, fanii au oportunitatea de a-si alege, cu numai 1 leu, un tricou de colectie, cu personajul preferat, intr-o forma grafica exceptionala!

Parteneri: www.realitatea.net, Europa FM, Zile si Nopti, www.cinemagia.ro, www.descopera.ro, www.9am.ro, www.garbo.ro, www.yuppy.ro, Ce se intampla doctore, Business Woman, Radio Cultural, CCIR.

Star Wars cadou carti colectie editura