Grupul Agricover ţinteşte peste 5500 de clienţi pentru www.Covera.ro, cel mai mare

Bucureşti, 5 august 2013: Agricover Grup, cel mai important furnizor de soluţii integrate pentru agricultură, deţine cel mai mare magazin virtual din agribusiness, www.covera.ro, care oferă peste 15.000 de produse specifice fermelor şi grădinilor precum şi consultanţă de specialitate gratuită.

În cele cinci luni de la lansare, site-ul Covera are deja 3500 de clienţi şi peste 70.000 de vizitatori unici pe lună. Până la sfârşitul anului, grupul Agricover îşi propune să atingă un număr de 5500 de clienţi pentru Covera.

“Covera este cel mai mare magazin virtual din agribusiness, cu un concept integrat şi servicii gratuite de suport pentru clienti. Ţinta noastră este să ne menţinem numărul 1 pe segmentul comert online în agribusiness. Diversificăm continuu produsele disponibile pe site astfel încât să acoperim tot ceea ce este necesar pentru ferme şi grădini. Mizăm pe o creştere a numărului clienţilor la 5.500 până la sfârşitul anului”, a declarat Adrian Dogaru, Online Business Development Manager.

Fermierii şi proprietarii de grădini pot cumpăra de pe site toate produsele specifice, de la seminţe profesionale, pesticide, îngrăşăminte şi pământ, arbori şi arbuşti, la fierăstraie, maşini de tuns iarba, pompe şi hidrofoare şi hrană şi accesorii pentru animale. În prezent există peste 15.000 de produse active, urmând ca până la sfîrşitul anului numărul să crească la 25.000.

Clineţii site-ului beneficiază de consultanţă profesionistă din partea specialiştilor grupului Agricover care au peste zece ani experienţă în agricultură. De asemenea, grădinarul de serviciu al siteului Covera le oferă celor interesaţi soluţia la orice problemă legată de ferme şi grădini în maximum 24 de ore.

“Grupul Agricover, prin site-ul Covera, aduce faţă în faţă două domenii total diferite, dar la fel de dinamice - IT-ul şi agricultura moderna ancorata in cele mai noi tendinte. Covera este, aşadar, un alt instrument prin care Agricover sprijină, în mod profesionist, fermierii si gradinarii”, a mai spus Adrian Dogaru.

Pentru comenzi de peste 500 de lei, marfa se livrează gratuit în orice loc din ţară, într-un interval de 3 – 6 zile.

***

Despre Grupul Agricover

Grupul Agricover este singurul furnizor de soluţii complete pentru agricultură din România, un integrator în circuitul serviciilor şi produselor, deţinând poziţia de lider pe piaţa de agribusiness. Înfiinţată în anul 2000, prin fuziunea dintre SC Comcereal SA Buzău şi Ulvex SA, compania Agricover şi-a extins afacerile în domeniul agribusiness-ului, construind un modelul de business ca integrator între fermieri şi industria alimentară. Având peste 600 de angajaţi, Grupul Agricover include: Agricover Distribuţie, Agricover Cereale, Agricover Silozuri, Agricover Logistică, Agricover Credit IFN, Agricover Livestock, Agricover Bulgaria. Soluţiile integrate oferite fermierilor includ seminţele, îngrăşămintele, motorina, produsele fitosanitare, consultanţă tehnică de specialitate, suport financiar, asigurarea recoltei, servicii logistice şi de siloz, precum şi sprijin în valorificarea recoltelor. În 2012, Grupul Agricover a avut afaceri de 970 de milioane de lei, în creştere faţă de 2011.

 

Powered by SEOmonoitor