Growin te invata sa cresti plante chiar in casa ta

Growin, un furnizor de echipamente specializate pentru horticultorii si gradinarii de interior din Romania, ofera nu doar materiale, dar si sfaturi despre gradinaritul de interior si cresterea hidroponica a plantelor. Pe Growin.ro horticultorii pot gasi produse de foarte buna calitate, varfurile de gama, livrate in conditii foarte avantajoase, iar incepatorii pot primi sfaturi complete de la specialisti pasionati.

Agricultura de interior poate permite cultivarea ierburilor, condimentelor, plantelor rare, a legumelor si chiar a bonsailor. Growin ofera o gama larga de produse pe stoc, peste 1000, printre care si seminte de bonsai sau pamant de flori de inalta calitate. Horticultorii mai pot gasi corturi destinate cultivarii plantelor, sisteme de cultivare, sisteme de lumini, climatizare ventilare ori filtrare, nutrienti, unelte si accesorii, dar si multe alte produse utile. Toate semintele, plantele, uneltele si produsele pentru horticultura sunt selectate cu atentie de la cei mai renumiti producatori mondiali si comercializate la preturi extrem de avantajoase.

Comanda pentru fiecare produs se poate face extrem de usor, iar livrarea oricarui produs este facuta in maxim 48 de ore. Pentru a alege poti sa ceri sfatul consultantilor Growin in legatura cu produsele cele mai potrivite pentru tine, plantele care se cultiva cel mai usor sau modul de cultivare. Produsele vin cu o garantie de pana la 5 ani si pot fi returnate in termen de 10 zile. Tranzactiile sunt securizate, iar clientii se vor bucura de servicii rapide si profesionale oferite de un personal pasionat.

Proiectul a luat nastere in 2010, iar punctul de lucru si livrare al companiei este in Cluj-Napoca, Growin urmand sa se extinda in curand cu un punct de lucru si in Bucuresti. Growin ofera servicii de consultanta pre si post cumparare si ofera produse organice, bio care pot fi cultivate de oricine, Growin incurajand respectarea mediului si reciclarea.

Powered by SEO monitor