GritSablare, Soluții economice de Sablare & Curățare

 Image

GritSablare este lider național pentru furnizarea de materiale de sablare profesionale pentru companiile din România care trebuie să desfășoare activități de pregătire a suprafețelor în vederea efectuării de tratamente speciale, cum sunt, de exemplu, aplicarea de grunduri și vopsele. Sablarea este o etapă de bază în procesul de pregătire a suprafețelor și are multiple aplicații în industrie, cum ar fi: curățarea straturilor vechi de vopsea și rugină de pe rezervoare în industria de petrol și gaze, eliminarea țunderului de laminare în cazul pieselor metalice noi, debavurare, curățarea rezervoarelor din inox în industria alimentară, realizarea unor texturi speciale și pattern-uri în cazul suprafețelor de sticlă și lemn, obținerea luciului metalic, ecruisare și durificare suprafețe metalice, curățarea suprafețelor de beton și a gardurilor de lemn, restaurarea fațadelor în cazul caselor de cărămidă, curățarea instrumentelor de laborator. Ținând cont de numărul mare de aplicații ale sablării în industrie, a apărut necesitatea folosirii unui număr din ce în ce mai mare de agenți de sablare cu proprietăți diferite, care să poată asigura îndeplinirea tuturor operațiilor de sablare în cele mai bune condiții, indiferent de suprafața care trebuie prelucrată.

Înțelegând nevoile pieței din România în privința tipurilor de agenți de sablare necesari pentru desfășurarea unor operațiuni de sablare eficiente, GritSablare vine în ajutorul companiilor care activează în acest domeniu, furnizând cea mai largă ofertă de materiale de sablare profesionale, ecologice și non-toxice (cu mai puțin de 0,1% conținut de silicați liberi eliberați în aerul de respirat) care sunt recunoscute și utilizate la nivel internațional. Cu peste 10 ani de experiență pe piață în domeniul materialelor de sablare, GritSablare posedă un know-how extins și oferă consultanță companiilor în domeniul materialelor de sablare, precum și soluții de sablare eficiente și economice, indiferent de tipul de lucrări care trebuie efectuate. În concordanță cu misiunea pe care GritSablare și-a asumat-o încă de la înființare, și anume: „Soluții economice de Sablare & Curățare”, compania pune la dispoziția partenerilor săi multiple tipuri de agenți de sablare, în diferite granulații, acoperind atât gamele premium, cât și modelele standard de materiale de sablare. Astfel, compania își propune să ofere soluția de sablare cu cel mai optim raport preț-calitate pentru fiecare lucrare de sablare care trebuie realizată.

Între valorile companiei se numără eficiența și transparența, valori pe care le aplică în relația de afaceri cu partenerii săi comerciali. Prin eficiență, compania înțelege să furnizeze volume mari de materiale de sablare, în cel mai scurt timp posibil pentru a nu produce scurt-circuitări și timpi morți în derularea operațiilor tehnice ale partenerilor săi. Totodată, compania aplică o metodologie transparentă de calcul a costurilor pentru perioade îndelungate de timp, oferind discount-uri de fidelitate la volume mari achiziționate, grafice de scadență largi și metode de plată în rate fără dobândă. Prin aceste avantaje pe care le oferă, GritSablare cultivă relații de afaceri pe termen îndelungat cu partenerii săi comerciali.

Pe lângă oferta largă de materiale de sablare furnizate, care cuprinde: alice de oțel premium și bile de oțel premium (pentru sablare și durificare suprafețe dure de granit și oțel, în camere și cabine de sablare), alice angulare de inox și alice cilindrice de inox (pentru sablare și durificare suprafețe care nu permit contaminare feroasă, de aluminiu, inox, aramă), electrocorindon (oxid de aluminiu alb și oxid de aluminiu maro) și granat roșu pentru sablare fără contaminare feroasă în spații deschise, zgură de cupru pentru sablare în spații deschise, precum și bile de sticlă pentru curățarea prin sablare a instrumentelor fine, în industria farmaceutică și aeronautică, GritSablare este unic distribuitor al echipamentelor de sablare Gläsner, realizate în Germania, la cele mai înalte standarde de calitate: camere și cabine de sablare, instalații de sablare de exterior, echipamente de protecție la sablare, dispozitive pentru lucrări fine de sablare, consumabile și accesorii.

 

https://gritsablare.ro/articole/gritsablare-solutii-economice-sablare-curatare.html
gritsablare materiale de sablare zgura de cupru echipamente de sablare