Grafice simboluri BVB pe siteul tau de la Stockpediaro

Stockpedia.ro le vine in ajutor  site-urilor, blog-urilor cu caracter economic, financiar, bursier punand la dispozitie grafice simboluri BVB usor de integrat si de configurat,  eliberandu-i  pe proprietari de necesitatea actualizarii datelor,  datele fiind intretinute de catre Stockpedia.ro

Nu sunt necesare cunostinte avansate, nu trebuiesc configurate librarii grafice, se inserezeaza doar un cod HTML. Proprietarii de site-uri se pot concentra acum pe ce stiu ei mai bine: scris, analiza, interpretare date …

Graficele sunt interactive, folosind tehnologia flash. De asemenea widget-ul ofera posibilitatea configurarii astfel incat sa se potriveasca perfect in site. Atribute ca latime, lungime, culoare sunt usor si intuitiv de modificat, se ofera suport pentru configurare.

Site-urile pot prezenta astfel informatii suplimentare fara nici un cost aditional, devenind mai atragatoare si mai utile pentru utilizatori, rezultand in fidelizarea vizitatorilor si atragerea  unora noi.

Widget-ul se poate gasi la adresa http://www.stockpedia.ro/widgetgraficbvb si este perfect configurabil.

Stockpedia.ro este un site de informatii bursiere si valutare care pune la dispozitie o serie de informatii si grafice interactive din domeniu. De asemenea  gasim aici o varietate de tool-uri si widget-uri financiare.

Pentru informatii suplimentare http://www.stockpedia.ro