Gradinita privata Helikon – educatia ca pasiune si stiinta

 

De ce sa alegi Helikon pentru copilul tau? Pentru ca Helikon acorda importanta oricarui copil, le educa spiritul, gandirea si creativitatea, le evalueaza constant potentialul si le personalizeaza programul de invatare. Zilnic, copiii participa la activitati incitante si educationale, care le vor dezvolta creativitatea, gandirea logica, limbajul, motricitatea si sensibilitatea artistica. Gradinita Helikon se angajeaza fata de fiecare copil sa ii respecte interesele, sa ii dezvolte increderea in sine si il ajute sa devina un caracter puternic si independent. Gradinita noastra dispune de cele mai bune dotari, asigura paza si supravegherea medicala si dispune de bucatarie proprie.

 

Pe langa gradinita, Helikon gazduieste si cursuri pentru scoala primara si gimnaziu, colaborand cu cei mai buni profesori din Calarasi. Fiecare elev beneficiaza de pregatire individuala, dupa principiul ''Nici un elev in urma!''.

 

Incepand cu anul 2008, Asociatia pentru Educatie Helikon face parte din consortiul EDUGATE, Consortiul Roman pentru Educatia Copiilor si Tinerilor Supradotati si Talentati.

 

Gradinita Helikon va asteapta! Pentru mai multe detalii viziteaza website-ul nostru la adresa www.helikonedu.ro.

gradinita Calarasi educatie Calarasi