Gradinita Curcubeul veseliei a continuat sa se dezvolte



 

Gradinita Curcubeul veseliei a continuat sa se dezvolte si in anul 2010, punand accent pe pregatirea copiilor. La gradinita Curcubeul veseliei copilul va parcurge toate etapele necesare formarii si dezvoltarii sale ca individ, va detine la sfarsitul ciclului prescolar baza educativa care il va ajuta sa treaca la urmatorul nivel,invatamantul primar.

 

 

 

La gradinita Curcubeul veseliei copilul tau va gasi o a doua familie care il va primi in sanul ei oferindu-i dragoste, liniste, petreceri aniversare, mancare ca la mama acasa. Bineinteles cel mai important obiectiv pentru gradinita noastra il constituie acela de a oferi educatie copiilor dumneavoastra. Procesul instructiv educativ se realizeaza in mare parte prin joc, deoarece numai in acest mod se imbina insusirea noilor cunostinte cu activitatea preferata a copiilor. La gradinita Curcubeul Veseliei copilul isi va forma o personalitate complexa care sa raspunda cerintelor permanente ale unei societati in continua schimbare.

 


"Gradinita este o lume de miracole si de uimire, a creatiei scaldate in lumina, iesind din intuneric, nespus de noua, proaspata si uluitoare. Copilaria se termina atunci cand lucrurile inceteaza sa te mai mire!" Eugen Ionescu 

 

 

gradinita curcubeul veseliei bucuresti militari