GoodSign - Schimbare pe piata de productie publicitara





„Noua identitate s-a construit in jurul misiunii pe care ne-am asumat-o, de a ridica productia publicitara la un nou nivel, in care executia impecabila sa fie dublata de calitatea serviciilor adiacente si a relatiei cu partenerii.”, declara Cristian Arama, general manager al GoodSign. Numele companiei reflecta aceasta pozitionare si reuseste sa imbine categoria cu atitudinea, facand trimitere clara la semnalistica, dar intr-o formulare optimista si prietenoasa.



Sigla contribuie la identificarea brandului: grafica este mult mai vizibila si recognoscibila decat cea a Printactiv, iar cromatica îi adauga personalitate. In plus, logo-ul sustine promisiunea brandului, traducand sloganul „idei însemnate” in semnul stilizat al amprentei.

Elementele noii identitati au fost declinate pe toate materialele de comunicare – antet, carti de vizita, plicuri, template pentru prezentari. In mediul online, schimbarea identitatii a fost marcata de lansarea noului website – www.goodsign.ro - cu o interfata prietenoasa, clara, departe de imaginea rigida asociata de obicei activitatii de productie. In plus, pentru a facilita conexiunea cu publicul, au fost lansate pagini de Facebook, Twitter si Flickr.

Echipa care a lucrat la crearea identitatii GoodSign a fost formata din Irina Burdusel - marketing si PR manager, Alexandru Dumitru - web designer, Florin Chiscop – grafician si Dow-Media - programare.

 

Despre GoodSign

GoodSign este o companie care dezvolta proiecte integrate de productie publicitara, constructie de standuri expozitionale si amenajari comerciale, prezenta pe piata romaneasca inca din 1996, sub numele Printactiv.

Compania a inregistrat  o crestere progresiva anula a cifrei de afaceri,  intre 50% si 80%, ajungand in  anul 2007 la un venit net de 1.100.000 euro. In anii de criza financiara, GoodSign a reusit sa se mentina pe profit si sa se consolideze, ca entitate, lansandu-si o noua imagine.

 

Productie publicitara GoodSign Printactiv