GoClean Firma multifunctionala de curatenie

Din fericire, exista oameni carora le place atat de mult sa curete, incat au facut din asta o meserie si, mai tarziu, o afacere. Printre acestia este si echipa Go-Clean, firma de curatenie care s-a specializat in mai multe arii ale curateniei: tapiterie, acasa si la birou. Mai nou, a fost achizitionat si echipament pentru curatarea scarilor rulante.

O alta realizare destul de importanta este deschidere punctului fix specializat pe detaling auto. Acesta poate fi vizitat pe strada Splaiul Unirii numarul 311, Bucuresti: mai la indemana de atat nici ca se poate. Deschiderea punctului fix de detaling auto a dus la o crestere considerabila a acestui segment fata de aceeasi perioada a anilor anteriori.

De asemenea, trebuie punctat faptul ca, datorita serviciilor de calitate si a preturilor foarte convenabile, numarul clientilor a sporit, multumita recomandarilor beneficiarilor serviciilor Go-Clean.

Putine firme de curatenie au oferte atat de multe si de avantajoase. Si inca nu am amintit de pachetele disponibile atat pentru interior (birou sau spatiu privat), cat si pentru interioarele de masini.

Desigur, preturile cresc odata cu marimea masinii, dar cele 9 variante de obiective, cat si cele 3 tipuri de pachete compenseaza, astfel incat oricine sa isi poata permite sa isi curete masina. Pana la urma, petrecem destul de mult timp in trafic, incat este imposibil sa nu ne pese de igiena din interiorul masinii noastre, de la tapiterie, plafon si stalpi si pana la centuri, bord si motor.

Asadar, Go-Clean este o firma de curatenie de incredere, careia ii poti incredinta igiena apartamentului, a masinii personale sau a firmei, fara a te ingrijora pentru calitatea serviciilor sau pentru preturile finale.

Firma Go-Clean se ocupa si de reconditionarea covoarelor, de indepartarea oricaror pete de pe tapiterie, pardoseli sau covoare si chiar de curatarea unor sisteme relativ dificil de curatat cum sunt scarile rulante, din ce in ce mai prezente in spatiul cotidian.

In functie de serviciile exacte ce vrei sa iti fie oferite, pretul variaza, insa il poti calcula de unul singur direct pe site-ul www.go-clean.ro, asadar nu vei avea surprize neplacute din acest punct de vedere.

Powered by SEOmonitor

curatenie firma curatenie