GMC

GOLDEN MONDIAL CORPORATION

COMUNICAT DE PRESA

Bucuresti,  ianuarie 2010

 

GOLDEN MONDIAL CORPORATION prin platforma sa online  www.goldenromania.ro a devenit partener cu CPE in cadrul web site-ului dedicat actiunilor initiate de Centrul de Parteneriat pentru Egalitate in colaborare cu Fondul Social European.



Astfel notam participarea GMC Romania la Seminariul desfasurat in perioada 11-12 decembrie 2009 la Bucuresti, Hotel Minerva, parte a actiunii de Dezvoltare a Resurselor Umane prin Programul Operational Sectorial 2007-2013 cofinantat din Fondul Social European.

Prin reprezentantul Simona Simionescu - Manager HR, GMC Romania a fost selectata intre companiile eligibile din raza Bucuresti/Ilfov beneficiare de formare si consultanta in WLB(Work Life Balance).

Cursul numit “Cum sa dezvolti si sa implementezi programe de work-life balance in compania ta !” din cadrul proiectului “Fii family friendly ! Formare si consultanta pentru companiile din Bucuresti si Ilfov” initiat de CPE in asociere cu Fundacion Mujeres – Spania, consultantul GMC Romania a primit competenta in tematici, metode de implementare si dezvoltare a programelor WLB pentru organizatii si companii client.

SIMONA SIMIONESCU

 PR Manager

 Tel. 0744111417


E-mail : office@goldenromania.ro

GMC Romania continua seria participarilor la evenimente specifice care au in centrul atentiei anteprenoriatul, astfel ca in aprilie 2011 a luat parte la conferinta « ANTEPRENOR IN FAMILIE » editia a V-a, eveniment desfasurat la The Ark Bucuresti, organizat de Money si The Group.

Emisiunea antreprenor proiect al Money difuzata la The Money Chanel scoate in fata figurile din mediul de afaceri iar platforma online si revista de business organizatoare reunesc intreprinzatorii comunitatii de business din Romania.

Evenimentul a constituit pentru GMC Romania, expunerea la politicile de succesiune in antreprenoriat, tentinte ale antreprenoriatului romanesc manifestate in zona transmisiilor de familie. Au fost clarificate aspecte legate de anumite modele de business din Europa, transmiterea valorilor intre generatii, investitia in educatia antreprenorilor, apetitul manifestat natural pentru business dar si provocarile existente in managementul autohton.

GMC Romania prin specialistii sai si platforma online www.goldenromania.ro continua traditia parteneriatelor de succes fiind activa in zona de business profesionist.

GMC Romania este o companie specializata in prezentarea oportunitatilor de investitii in tarile UE. Serviciile companiei se adreseaza atat investitorilor ce sunt consiliati cu privire la afacerile listate pe site-ul www.goldenromania.ro precum si dezvoltatorilor ce doresc sa se faca cunoscuti la un nivel mai larg decat cel national. Compania dispune de mijloace de analiza si studii de piata in scopul identificarii afacerilor ce reprezinta potential in vederea achizitiei, acordand consultanta de specialitate in managementul afacerilor, cu oferirea de solutii business-to-business corelate cu nevoile si stadiul economic de dezvoltare al afacerii.

Portalul www.goldenromania.ro ofera posibilitatea gratuita de promovare si comunicare a afacerilor cat si pe site-urile partenere. Afacerile listate pentru vanzare pot fi in etape diferite ale ciclului economic, aspect dictat de conjunctura din piata, mediu sau de factorii interni specifici. Serviciile GMC Romania asigura medierea intre vanzatorul si cumparatorul afacerilor la solicitarea partilor implicate. GMC Romania isi rezerva identificarea in piata a afacerilor ce reprezinta interes in vederea tranzactionarii. Adeziunea postarii initiale pe site-ul www.goldenromania.ro apartine clientilor.

Confidentialitatea oferita de reprezentantii GMC Romania constituie o garantie in procesul de negociere ce precede tranzactionarea afacerilor sau in oferirea asistentei legata de business. Instrumentele de diagnostic organizational folosite si analiza elementelor structurale ale afacerii (domeniul de activitate, cifra de afaceri, rentabilitatea), fac obiectul expertizei specialistilor GMC Romania completand procesul de vanzare spre beneficiul clientilor.

afaceri business consultanta intermediere idei afaceri