GENESYS Systems a lansat BlueBird CRM for Marketing!Bucuresti, 15 Martie 2011. GENESYS Systems, unul dintre cei mai imporanti integrator de sisteme, solutii si servicii IT&C din Romania, a lansat solutia de gestiune a relatiilor cu clientii BlueBird for Marketing, solutie bazata pe Microsoft Dynamics CRM 2011. BlueBird for Marketing adreseaza Managerii si specialistii departamentelor de Marketing care doresc sa gestioneze centralizat Planul, Programele, Campaniile si Bugetele de promovare.

Cu prilejul evenimentului de promovare a noii generatii de produse Dynamics, Microsoft Cloud Journey – Tehnologie de varf pentru afaceri profitabile desfasurat pe 3 martie 2011, GENESYS Systems a lansat solutia BlueBird for Marketing – Marketing Centric CRM, bazata pe Microsoft Dynamics CRM.  Solutia este destinata mediilor de Marketing dinamice care antreneaza resurse multiple si diversificate, ai caror specialisti au nevoie de administrarea centralizata a tuturor activitatilor si bugetelor asociate. BlueBird for Marketing ofera specialistilor posibilitatea de a raspunde tuturor intrebarilor legate de evolutia Programelor, a Planului si a Bugetelor de promovare alocate, planificarea din timp a Campaniilor, eficienta si rata de succes a fiecarei Campanii de Marketing (costuri versus venituri obtinute ca efect direct al campaniei), canalele de comunicare cele mai eficiente, segmentarea dinamica si complexa a bazei de date, particularizarea mesajelor pentru fiecare segment in parte.

Andreea Marasescu, Director Executiv, GENESYS Systems: „Conceptul BlueBird reuneste experienta bogata pe care am acumulat-o in proiecte de CRM complexe, implementate cu succes in companii din cele mai variate domenii - de la consultanta, industrie, furnizori de servicii profesionale, pana la galerii de arta. Am creat BlueBird for Marketing din dorinta de a acoperi necesitatile unei arii extinse de organizatii, al caror numitor comun in strategia de dezvoltare este politica de Marketing, si la cererea multor clienti care ne-au solicitat instrumente software care sa le permita optimizarea operatiunilor legate de Marketing si Comunicare. Intr-o perioada critica din punct de vedere economic, eficienta unei organizatii este cea care face diferenta intre succes si esec, iar BlueBird for Marketing este instrumentul optim de eficientizare a proceselor si de crestere a productivitatii departamentelor de Marketing si Vanzari.”

Dan Vasile, Dynamics Solutions Specialist, Microsoft Romania: „Sprijinim initiativa partenerilor nostri de a dezvolta solutii software de business complexe avand la baza platforma Dynamics, pentru a oferi clientilor o gama diversificata de optiuni si o serie cat mai ampla de beneficii de business. Clientii nostri beneficiaza astfel de un inalt nivel de expertiza si experienta ale partenerilor dezvoltatori, concentrate in solutii specifice si personalizate pentru fiecare categorie in parte.”

Unul dintre elementele inovatoare aduse de BlueBird for Marketing consta in posibilitatea de a gestiona centralizat Planul de Marketing anual, Programele de Marketing asociate si Bugetele de Marketing alocate atat la nivelul consolidat al Planului anual, cat si la nivelul fiecarei activitati purtatoare de cost din cadrul unei campanii. Aveti astfel posibilitatea de a controla in mod dinamic evolutia bugetelor de marketing si de a modifica structura costurilor pentru atingerea cu succes a tuturor obiectivelor de marketing propuse.

 

In ceea ce priveste investitia necesara implementarii solutiei, GENESYS Systems ofera clientilor sai atat posibilitatea de acces in regim gazduit, pe baza unui abonament lunar, similar serviciului de telefonie mobila, cat si in regim on-premise, in acest caz solutia fiind complet implementata in mediul IT&C al clientului.

 

Despre GENESYS Systems (www.genesys4s.ro)

 GENESYS Systems este partener Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Dynamics CRM Online si Microsoft Gold, detinand o experienta bogata in implementarea si proiectarea de solutii ce au la baza tehnologii Microsoft.

 GENESYS Systems (www.genesys4s.ro) este unul dintre cei mai importanti furnizori IT&C din Romania. In cei 16 ani de activitate, GENESYS Systems si‐a dezvoltat competente deosebite in 4 directii strategice:

-          Solutii IT&C complexe pentru companii si institutii mari, solutii pentru IMM‐uri.

-          Servicii profesionale pentru o gama larga de produse IT&C.

-          Aplicatii Software de Business – produse proprii si aplicatii dezvoltate la cerere.

-          Sisteme standard si sisteme integrate, proiecte nationale si regionale.

 

Despre  Microsoft

Fondat in 1975, Microsoft (Nasdaq "MSFT") este liderul mondial in software, servicii si solutii, care ajuta oamenii si companiile sa isi atinga pe deplin potentialul. Misiunea Microsoft Romania este cresterea satisfactiei partenerilor si utilizatorilor tehnologiei de varf, Microsoft contribuind cu profesionalism si onestitate la dezvoltarea industriei IT locale, prin transpunerea modelului de business al corporatiei.

CRM Marketing BlueBird BlueBird CRM Campanie Marketing CRM Program CRM Marketing Buget Marketing Plan Plan