FlorideLux deschide prima franciza offline in Brasov

FlorideLux s-a extins in luna decembrie la nivel national si offline printr-o franciza in Brasov. Florariile FlorideLux ofera de peste 10 ani buchete si aranjamente florale, cosuri cadou, aranjamente de flori funerare, cadouri business, concepte florare de anvergura, design profesional si livrare de flori oriunde in Romania.

Franciza FlorideLux din Brasov este rezultatul unei investitii initiale de 30.000 de euro care va ajunge pana la sfarsitul anului la 45.000 euro, urmand sa fie recuperata in al doilea an de functionare. Franciza aduce conceptul de flowers and gifts shops si in Brasov. Clientii vor gasi o gama variata de cadouri pentru diverse ocazii si aranjamente florare de foarte buna calitate.

Noua franciza va fi condusa de doua antreprenoare, Adriana Zeck si Andreea Plaiasu, care au renuntat la cariere din domeniul IT,respectiv finaciar, pentru a se dedica pasiunii pentru flori si dorintei de a lua parte la dezvoltarea grupului FlorideLux. Acestea doresc sa ofere produse si servicii de o calitate deosebita printr-o florarie altfel, un boutique cochet si primitor in care fiecare client va gasi cadoul perfect pentru ocazii speciale.

Franciza FlorideLux Brasov are drept de francizare pe intreg judetul si va opera toate comenzile din zona pe perioada desfasurarii contractului de franciza. Dreptul de francizare presupune si suport sub forma echipamentelor profesionale, dreptul de utilizare a celui mai puternic brand de floristica din tara si a fotografiilor detinute de FlorideLux, servicii de consultanta de marketing, asistenta profesionale pentru crearea planului de afacere, training de floristica si design floral si altele.

Magazinul offline FlorideLux din Brasov este doar primul dintr-o serie de 50 de francize pe care compania doreste sa le deschida pana in 2015 in orase din tara, dar si in afara tarii. Urmatoarele francize vor fi deschise in orase precum Sibiu sau Cluj-Napoca unde exista deja contracte de rezervare semnate.

FlorideLux Petale de Viata Brasov poate primi comenzi realizate online, dar si direct in floraria din Strada Zizinului nr.3, iar livrarea se poate face in orice localitate din tara. Franciza offline ofera o ambianta placuta si preturi excelente la cadouri, flori, buchete, plante si aranjamente florare.

Din Iulie 2013 FlorideLux face parte din cea mai mare retea de florarii din lume, Bloomnet si este afiliata a 1800Flowers.com, lucru ce permite livrarea rapida de buchete oriunde in lume.

Powered by SEO monitor