Firma românească de securitate CoSoSys, inclusă în Deloitte Technology Fast 50 2011Cluj-Napoca, 18 Octombrie, 2011. CoSoSys, dezvoltatorul de soluţii pentru securitatea reţelelor, dispozitivelor portabile şi a porturilor şi pentru prevenirea pierderilor de date, a fost inclus în prestigiosul top Deloitte al companiilor din segmentul IT&C din Europa Centrală, Deloitte Technology FAST 50 2011. Aflată la a douăsprezecea ediţie, lista Deloitte clasifică jucătorii din segmentul tehnologic al Europei Centrale bazându-se pe proprietatea lor intelectuală în primul rând, premiindu-le astfel contribuţiile inovatoare la industrie.

 

Includerea CoSoSys în ediţia din acest an a topului FAST 50 recunoaşte şi recompensează creşterile puternice înregistrate anual încă de la fondarea sa în 2004. Implicarea şi efortul lor continuu de a le oferi companiilor de toate dimensiunile soluţii de securitate pentru platformele Windows şi Mac, ce asigură o protecţie eficientă împotriva tuturor ameninţărilor ce definesc mediul de business modern, mobil şi mereu conectat, au dus la evoluţia CoSoSys de la mic dezvoltator de soluţii pentru îmbunătăţirea dispozitivelor portabile la inovator de top pe piaţa securităţii reţelelor.

 

CoSoSys a fost de asemenea autorul unor premiere mondiale în domeniul prevenirii pierderilor de date şi al securităţii porturilor, lansând prima soluţie de cloud computing pentru securizarea dispozitivelor portabile şi a reţelelor din lume, My Endpoint Protector, iar mai târziu la fel de populara Endpoint Protector Hardware Appliance, prima soluţie la cheie pentru securitatea datelor, a dispozitivelor portabile şi a porturilor.

 

„Suntem extrem de mândri să fim incluşi într-o listă atât de cunoscută a companiilor tehnologice din Europa Centrală, includerea fiind o recunoaştere meritată a rolului nostru în domeniul securităţii IT”, a spus Roman Foeckl, Director General CoSoSys. „ Intrarea în Deloitte Technology FAST 50 2011 va susţine mai departe eforturile noastre de a dezvolta soluţii de prevenire a pierderilor de date şi de securizare a datelor complexe, inovatoare şi fiabile care să prevină problemele existente şi cele ce vor apărea pe viitor şi care să ajute companiile să economisească timp şi bani pntru a fi investiţi ulterior în creşterea afacerilor”.

 

„A fi parte din topul Deloitte FAST 50 demonstrează abilitatea noastră ca tânăr jucător pe piaţa IT de a creşte şi în perioade dificile din punct de vedere economic. Am încredere că vom reuşi să ne depăşim rezultatele anterioare în anii ce vor urma, rezultate susţinute de o creştere semnificativă a cererii pentru produsele noastre inovatoare,” a adăugat Michael Bauner, Vicepreşedintele CoSoSys.

 

Dincolo de proprietatea tehnologică şi intelectuală deţinută, o companie evaluată pentru lista extrem de competitivă Deloitte Technology FAST 50 trebuie să demonstreze că proprietatea lor a generat o parte importantă a veniturilor, sau că o parte substanţială a câştigurilor a fost investită în cercetare şi dezvoltare. Veniturile anuale, experienţa pe piaţa tehnologiei şi dinamica de ansamblu a afacerii sunt, de asemenea, factori importanţi în stabilirea companiilor din Europa Centrală ce vor fi incluse în acest top anual. Lista Deloitte Technology FAST 50 2011 este disponibilă aici: http://www.deloitte.com/fast50ce.

 

Produsele şi tehnologiile CoSoSys sunt în prezent folosite de peste 20 de milioane de dispozitive portabile şi utilizatori la nivel mondial. Toate soluţiile software ale CoSoSys pot fi testate gratuit pe http://www.EndpointProtector.com.

 

 

Despre CoSoSys
Compania CoSoSys este specializată în dezvoltarea de software pentru securizarea reţelelor şi pentru îmbunătăţirea dispozitivelor de stocare portabile. Portofoliul aplicaţiilor include funcţii de la protejarea prin parolă şi sincronizarea datelor, până la împiedicarea accesului neautorizat la dispozitivele periferice ataşate calculatoarelor. Distribuirea produselor CoSoSys se face la nivel global prin fabricanţii de hardware de talie mondială, dar şi direct către utilizatorii finali prin magazinul electronic disponibil pe http://www.CoSoSys.com şi http://www.EndpointProtector.com. Compania CoSoSys se bucură de o creştere continuă a numărului de utilizatori la nivel mondial. Aceasta are sediul în Cluj-Napoca, România, şi are reprezentanţi de vânzări în Statele Unite şi Germania.

Imagini şi materiale adiţionale:
http://www.cososys.com/press_room.html

Contacte de presă

Mirror Communications
Alina Popescu
Phone: +40 741 073753
E-mail: alina@mirror-communications.com

CoSoSys Ltd.
Anca Goron
Phone: +40 264 593 110 Ext. 113
E-mail: anca.goron@cososys.com

Deloitte CoSoSys endpoint security protectia datelor top 50