Finantare nerambursabila de 200.000 de euro pentru cel mai modern centru de demonstratii si training



Proiectul „Dezvoltarea firmei Bittnet Systems SA” are ca obiective principale lansarea unor servicii de consultanta oferite companiilor care investesc in infrastructura IT&C precum si crearea unor conditii optime pentru formarea si perfectionarea specialistilor din domeniul tehnologiei informatiei.

Ca noutate, Bittnet Systems, Cisco Certified Premier Partner in Romania, propune un serviciu ce va ajuta companiile din Romania sa reduca riscurile existente la achizitionarea de solutii informatice, prin oferirea posibilitatii de drive-test a acestora.

 „Prin acest proiect dorim sa imbunatatim asistenta pre si post vanzare pentru partenerii Cisco. Pentru a usura decizia de cumparare, vom oferi clientilor posibilitatea de a testa  functionalitatea solutiilor propuse de parteneri, astfel incat decizia sa fie luata in deplina cunostinta de cauza, dupa masurarea beneficiilor pe care le poate aduce acea solutie. Clientii vor beneficia practic de un drive test cu solutia propusa,” afirma Cristian Logofatu, CFO al companiei Bittnet Systems.

 

Prin implementarea proiectului, Bittnet Systems va putea ajuta partenerii Cisco sa-si pregateasca echipele tehnice conform cerintelor Cisco pentru pastrarea certificarilor sau pentru obtinerea unor niveluri superioare de certificare.

Alte efecte pozitive ale implementarii proiectului sunt crearea de noi locuri de munca si cresterea veniturilor. „Preconizam ca in termen de 3 ani de la implementarea proiectului vom inregistra o crestere a veniturilor fata de 2010 de 150%, de la 1,8 mil RON la 2,65 mil RON.”, mai mentioneaza Cristian Logofatu.

 

Despre Bittnet Systems S.A.

Compania Bittnet Systems a fost fondata in anul 2007 de catre membri ai Academiei Credis, cu experienta de peste 12 ani in domeniul IT. Este certificata ISO 9001, Cisco Premier Certified Partner, Cisco Learning Partner, si Google Apps Authorized Reseller.

O companie foarte dinamica, Bittnet Systems a ajuns rapid lider pe piata de training in retele de comunicatii. In anul 2010 compania Bittnet Systems a inregistrat o cifra de afaceri de 1,8 milioane lei, o rata anuala de crestere (CAGR) a veniturilor de 167%, a activelor de 95% si a profitului de 28%.

Bittnet Systems retele de comunicatii partener Cisco finantare nerambursabila solutii informatice