Ferroli iti aduce solutii de incalzire eficiente pentru acasa si la munca

Incalzirea casei sau a biroului nu este o joaca, pentru ca este poate cel mai important cost pe timp de iarna. Daca vrei sa iti incalzesti locuinta sau cladirea in care iti desfasori activitatea mai bine si cu resurse mai putine, poti sa ceri sfatul specialistilor de la Ferroli, filiala nationala a Grupului Ferroli Spa care furnizeaza sisteme de panouri solare, sisteme de incalzire rezidentiala si industriala, sisteme de climatizare, sisteme solare, pompe de caldura si multe alte produse si solutii menite sa transforme radical modul in care consumam si cheltuim pentru a obtine confortul termic de care avem nevoie.

Consultatii Ferroli sunt cei care iti pot recomanda o centrala termica sau un sistem de incalzire puternic si economic pentru un spatiu industrial. Ei pot evalua cu acuratete necesarul termic si in consecinta structura solutiei de incalzire care sa ofere o eficienta maxima in conditiile existente in fiecare caz.

Ferroli are experienta de peste 15 ani in Romania si a dezvoltat o retea nationala de distributie si service. Compania se bucura de reputatia unui partener care ofera servicii si produse de calitate. Ferroli comercializeaza si cele mai noi produse de pe piata de incalzire cum ar fi cazanele din otel cu peleti Biopellet Tech, prima pompa de circulatie electronica Ferroli Energy Saving sau gama de vase de expansiune universale VEF. In oferta Ferroli vei gasi mereu solutii avansate de automatizare pentru cazanele cu combustibil solid EcoKom sau seminee cu combustibil solid.

Noul site Ferroli iti ofera informatiile necesare pentru te ajuta sa economisesti si sa controlezi mai bine caldura casei tale. Vei gasi informatii detaliate despre programul Casa Verde, programul buy-back pentru centrale termice sau programe de finantare. Impreuna cu acestea vei gasi si o gama variata de produse care te vor ajuta sa iti echipezi casa cu cele mai noi si eficiente produse care iti asigura un confort termic. Fiecare produs este insotit de poze si informatii tehnice detaliate, dar pentru orice explicatii, sfaturi sau informatii aditionale, poti lua legatura cu expertii Ferroli.

Gaseste rapid produsul care ti se potriveste. O schimbare a sistemului de incalzire sau climatizare ori instalarea unori panouri solare eficiente si corecte poate sa iti imbunatateasca semnificativ calitatea vietii. Intra pe www.ferroli.ro pentru mai multe detalii.

Powered by SEO monitor