Ferestre De PVC Pentru Eliminarea Zgomotelor



Toata lumea stie ca ferestrele de PVC, in afara faptului ca mentin caldura in locuinta pe timpul iernii si ajuta astfel de reducerea cheltuielilor cu energia termica sau electrica, dupa caz, pot sa reduca semnificativ si nivelul zgomotelor din exterior. Ba mai mult, nici ceea ce se intampla in interiorul unei locuinte nu se va auzi la exterior, ferestrele de PVC fiind chiar mai bune izolatoare decat peretii casei sau apartamentului.

 

Pentru a asigura maximum de eficienta in ceea ce priveste nivelul de zgomot, trebuie ca ferestrele avute in minte sa aiba cel putin 2 straturi de geamuri; un singur strat este insuficient pentru a minimiza zgomotele din exterior. Insa zgomotele nu trec doar prin geamuri, ci si prin fantele care pot exista intre geam si cadrul sau rama geamului. Exact ca picaturile de apa care pot intra nestingherite in cazul unei zile ploioase sau umede, si zgomotele pot trece printr-o rama de geam ce prezinta gauri poate chiar invizibile pentru ochiul uman. Ca sa fiti siguri ca asa ceva nu se intampla, folositi cea mai buna tamplaria la ora actuala, care va va permite sa ii protejati pe cei din familia dumneavoastra, sau pe angajati in cazul in care cumparati ferestre pentru sediul firmei dumneavoastra; este vorba despre tamplaria de PVC.

 

Cadrul ferestrelor de PVC trebuie sa fie destul de lat, pentru a nu da posibilitatea zgomotelor sa patrunda pe nicaieri, si de asemenea, nici sa nu iasa. Daca aveti tamplarie de lemn si doriti sa o inlocuiti cu cea mai buna tamplarie existenta acum, adica tamplaria de PVC, luati in calcul marirea cadrului ferestrelor. Acest lucru nu va influenta spargerea zidariei; se pot alege ochiuri de geam cu 1 cm mai mici in diametru, si astfel va creste cadrul ferestrelor in dimensiune.

 

Daca se doreste sa se pastreze acelasi diametru al ochiurilor de geam, se poate instala un pervaz foarte lat, tot din PVC, care va ajuta la mentinerea zgomotelor din interior in interior si al celor din exterior in exterior. Pervazele se pot instala si in interior si in exterior, si acest lucru este chiar recomandat, pentru ca in cazul ploilor, picaturile de apa ce vor cadea pe pervazul de PVC nu se vor auzi in interior, cum se aud picaturile de ploaie cazand pe un pervaz de metal, de exemplu. In cazul in care zgomotul produs este foarte aproape de o fereastra, acesta este transmis si dincolo de fereastra, chiar daca aceasta este imbracata in tamplarie de PVC. De aceea, este de preferat sa instalati un pervaz de PVC si in exteriorul ferestrei, nu numai in interior.

 

In plus, un pervaz de PVC se curata mult mai usor decat un pervaz realizat din metal, din blocuri de gresie sau din lemn, ca sa nu mai spunem ca nu este influentat de conditiile meteo atat de mult ca materialele numite mai sus. PVC-ul are o structura ce permite apei sa se scurga, nu sa se infiltreze in textura sa, aceasta caracteristica numindu-se impermeabilitate si fiind foarte apreciata de catre clienti.



 

Tamplarie Scharx si tamplarie Kondor pe site-urile noastre

tamplarie tamplarie pvc pvc termopane geam termopan