Fatete dentare CEREC CAD/CAM: Aspect estetic deosebit, potrivire perfecta, realizare rapida

Asa cum stim, zambetul este deseori considerat cel mai frumos ,,accesoriu’’ pe care ar putea sa-l poarte o femeie sau, de ce nu, ,,cartea de vizita’’ a unui barbat care tine la imaginea sa. Prin urmare, o dantura perfect aliniata si cat mai alba reprezinta un aspect care ar trebui sa ne preocupe pe toti in egala masura. Exista, insa, persoane care nu au fost inzestrate de la natura cu o dantura perfecta din punct de vedere estetic. In acest caz, acel zambet ,,ca la Hollywood’’ dupa care toti tanjim poate parea doar un vis. Dar nu si daca apelezi la fatete dentare realizate prin sistemul de ultima generatie CEREC CAD/CAM!

Aceasta tehnologie ultramoderna pentru fatete dentare iti poate oferi in timp record o dantura cu un aspect nou, cu totul si cu totul deosebit, si perfect integrata in fizionomia ta. Mai mult decat atat, procedura de fatetare este minim invaziva, astfel incat functionalitatea dintilor nu va fi deloc afectata. Pentru a puncta toate aceste detalii, tehnologia CEREC CAD/CAM se bazeaza pe un principiu fundamental, si anume personalizarea 100% a fatetelor dentare, pentru fiecare pacient in parte. 

Dar, inainte de toate, ce sunt mai exact fatetele dentare? Considerate lucrari protetice de ordin estetic, fatetele sunt niste foite foarte fine din ceramica, ce se aplica pe suprafata dintilor afectati. Cele mai comune cazuri sunt: dintii patati sau decolorati, dintii cu spatii mari intre ei (strungareata), dintii strambi, sparti sau ciobiti. In ceea ce priveste complexitatea operatiunii de fatetare, tehnologia CERED CAD/CAM permite realizarea de fatete dentare simplu si rapid, intr-o singura ora!

Aplicarea ulterioara a acestor lucrari protetice este la fel de simpla si rapida, implicand o slefuire superficiala a dintilor care urmeaza sa fie fatetati, salvand o mare parte din structura osoasa. In ceea ce priveste personalizarea 100%, materialul din care sunt fabricate fatetele dentare CEREC CAD/CAM consta in ceramica asemanatoare smaltului dentar natural, translucida si compatibila in totalitate cu organismul uman. In felul acesta nu numai ca vei beneficia de rezultate estetice excelente, ci vei evita si riscul complicatiilor ulterioare. Tot la acest capitol, mai trebuie sa stii ca sistemul computerizat CEREC CAD/CAM functioneaza fara riscul erorii umane.

Cum functioneaza sistemul CEREC CAD/CAM pentru fatete dentare?

Aceasta tehnologie ultraperformanta este compusa din: scanner, computer cu soft de imagine 3D si unitate de frezare dotata cu freze diamantate. In prima etapa, scanner-ul preia imagini si informatii din cavitatea bucala. Ulterior, acestea sunt transformate in date ce vor fi procesate de catre computerul special. Respectivul computer dispune de un soft de imagine 3D pentru prelucrarea datelor si conceperea fatetelor. La final, utilizand datele procesate, se realizeaza restaurarile dorite – cu ajutorul unitatii de frezare care permite personalizarea fatetelor pana in cel mai mic detaliu.

Dupa aplicarea fatetelor dentare, te vei bucura imediat de rezultate unice! Tehnologia CEREC CAD/CAM ofera fiecarui pacient in parte un tratament sigur: aspect estetic deosebit, potrivire perfecta, realizare rapida. Sistemul este disponibil in Clinicile Dr. Leahu din Bucuresti si din tara.

fatete dentare