Produse naturiste care nu ar trebui sa ne lipseasca in sezonul rece

Sezonul rece se apropie de noi cu pasi repezi avand in vedere ca temperaturile exterioare au scazut simtitor in ultima perioada. Schimbarile majore care se produc in natura inconjuratoare insa au un impact direct si asupra organismului nostru care este nevoit sa se adapteze din nou. Tranzitia dintre anotimuri am putea spune ca nu este tocmai benefica organismului avand in vedere ca aceasta trecere de la cald la rece ne expune organismul mai mult la raceli, avand in vedere ca in aceasta perioada, sistemul nostru imunitar este putin mai vulnerabil. Acest lucru nu inseamna ca va trebui sa ne izolam in locuinte, in speranta ca nu vom contracta vreun virus sau o bacterie avand in vedere ca acestia se regasesc pretutindeni in jurul nostru, mereu pregatiti sa ne imbolnaveasca.

Totodata, este important sa intelegem ca nu este necesar sa ne indopam cu diverse medicamente, tot in speranta ca acest lucru va reduce riscul contractarii vreunei afectiuni de sezon avand in vedere ca organismul nostru este capabil sa inlature aceste bacterii si virusi pe cont propriu. In situatia in care ne confruntam cu afectiuni de sezon, este important sa contactam medicul si sa luam tratamentul adecvat numai sub indrumarea stricta a acestuia. Exitsa insa si o serie de produse naturiste care ne pot ajuta sistemul imunitar sa lupte mult mai eficient cu virusii si bacteriile, produse pe care astazi le putem regasi si la Charmecosmetics.ro, un magazin de profil foarte bine cotat.


Iata cateva produse naturiste care nu ar trebui sa iti lipseasca din locuinta in acest sezon.


Siropul sau tinctura de catina.

Catina, indiferent de modul in care alegem sa o consumam este de departe unul dintre cei mai veritabili aliati ai sistemului tau imunitar. Catina am putea spune ca este una dintre plantele cele mai miraculoase atunci cand vorbim despre intarirea sistemului imunitar avand in vedere ca aceasta contine o serie de ingrediente benefice sistemului imun, care il fortifica, ceea ce inseamna ca va putea lupta mult mai eficient cu virusurile si bacteriile oportuniste.


Propolisul sau medicamentul minune.

Propolisul, la fel ca si catina, este poate unul dintre cele mai miraculoase medicamente pe care natura ni le pune la dispozitie avand in vedere ca acesta este recunoscut inca din vremurile stravechi pentru capacitatea sa de a fortifica sistemul imunitar. Propolisul este considerat unul dintre cele mai puternice medicamente naturale anti-infectioase cunoscute pana in acest moment, avand in vedere ca acesta poate distruge cu succes numeroase tulpini de virusi, bacterii si fungi.


Vitamina C, un antioxidant puternic.

Vitamina C este poate una dintre cele mai intens studiate vitamine si de departe cea mai comuna pentru noi avand in vedere ca auzim destul de des vorbindu-se despre importanta acesteia pentru organsim. Vitamina C este cunoscuta drept unul dintre cei mai puternici antioxidanti, care ne poate ajuta sa ne mentinem sanatatea organismului. Aceasta o putem prelua in cantitati mai mari din fructe si legume proaspete, acesta fiind motivul pentru care medicii de specialitate recomanda un stil alimentar cat mai echilibrat, bazat pe fructe si legume. 

produse naturiste produse imunitate Charmecosmetics.ro