Fa-ti cumparaturile de Paste la Choicebrand si primesti Electrocasnice la 1 Leu !



In luna Aprilie, Choicebrand iti propune o super oferta la o gama variata de produse electrocasnice : masini de paine si produse de preparare a hranei, cuptoare cu halogen si microunde, cafetiere si expresoare, grill-uri, toastere si ustensile de bucatarie, aspiratoare si aparate de curatat cu aburi, scaune de masaj si aparate de ingrijire personala.

 

Pe toate acestea le poti comanda online sau in magazinele noastre din Bucuresti, beneficiind de super oferta acestei luni : la orice comanda care depaseste 100 de lei primiti un produs electrocasnic la 1 Leu !



Pentru toate produsele din Categoria Electrocasnice de Bucatarie - va oferim un fier de calcat la 1 Leu.

Pentru orice produs comandat din categoria Electrocasnice de Curatenie - puteti primi un aparat de masaj MA-PA-2EU la 1 Leu.

Pentru orice produs din Categoria Confort - bucurati-va de un blender Kenwood BL335 la 1 Leu.

Pentru comandarea produselor din Categoria Ingrijire Personala - rasfatati-va cu o ciocolata calda preparata cu ajutorului aparatului Solac H301. 



 

 

Cadourile nu sunt cumulative. Indiferent de numarul de produse adaugate in cos sau de varietatea lor, puteti beneficia de un singur cadou la 1 Leu pentru fiecare comanda trimisa. In situatia in care comanda dumneavoastra cuprinde produse din mai multe Categorii participante la promotie, va rugam sa mentionati in nota formularului de comanda cadoul dorit.

 

Va asteptam la shopping, in magazinul nostru online si in magazinele noastre din Bucuresti: Mihai Bravu nr. 7 (zona Obor, langa Parcul Primariei sectorului 2) si Iuliu Maniu  nr. 59 (Militari, Dupa Piata Veteranilor).

  

promotii aprilie reduceri electrocasnice electrocasnice bucatarie electrocasnice curatenie electrocasnice confort