F64 si Tamron anunta lansarea primului obiectiv 24-70 f/2.8 cu stabilizare din lume!



Obiectivul Tamron 24-70mm este dotat cu motor de focalizare USD rapid si precis, constructie optica cu elemente de calitate inalta, dimensiuni reduse si detalii estetice atent finisate. Compatibil 100% cu aparatele foto full-frame, Tamron 24-70 cu stabilizare de imagine este excelent ca obiectiv all-around iar diafragma luminoasa, f/2.8 il transforma intr-un obiectiv perfect pentru fotografierea in conditii de iluminare slaba si asigura o separare perfecta a subiectului de fundal.

Esentele tehnice ale primului obiectiv cu stabilizare din lume pe plaja focala 24-70mm, produs de compania Tamron sunt: diafragma maxima f/2.8 cu 9 lamele rotunjite,  compatibilitatea cu aparatele full-frame, silentiozitate, focus rapid, luminozitate.

Obiectivul Tamron 24-70 are o constructie rezistenta la umezeala ce-l protejeaza in conditii adverse, cum ar fi ploaia si utilizarea in medii cu praf sau umezeala excesiva.

Utilizarea unei diafragme circulare confera fotografiei un splendid efect blur iar forma ronda se pastreaza chiar si in momentul in care se scad doua trepte de diafragma din valoarea sa maxima. 

Pretul acestui obiectiv nu a fost confirmat de oficialii Tamron Europe insa, anul trecut la intalnirea si prezentarile Tamron care au avut loc la Oslo, s-a vorbit despre o cotatie de aproximativ 700 euro, un pret extrem de competitiv pentru primul obiectiv cu stabilizare din lume construit pe cea mai ceruta plaja focala a unui obiectiv cu zoom standard pe formatul full-frame.   

Despre F64

F64 este magazinul dedicat pasionatilor de fotografie, locul unde aparate, obiective, trepiede, echipamente de studio si o gama variata de accesorii iti dau intalnire in fiecare zi.

In prezent, compania numara 100 angajati si are doua sedii: cel din Vigilentei nr. 7 si un al doilea, in Bucovina nr. 2B, al studioului foto, unde se organizeaza cursuri de specialitate, wprkshop-uri, testari de produse sau diverse campanii de marketing. Din 11 octombrie 2011 li s-a alaturat cel de-al treilea, magazinul cu cel mai mare spatiu comercial dedicat echipamentelor foto-video si testarii acestora, situat in Bucuresti, pe bd. Unirii nr. 45.

F64 inseamna atat un spatiu fizic pentru o gama variata foto-video cat si un magazin online, pentru clientii din provincie sau pentru cei care agreeaza sistemul platilor online si al livrarilor la domiciliu.

Tamron 24-70mm stabilizare motor USD full-frame