Deratizare – o activitate necesara pentru protejarea sanatatii, confortului si bunurilor

<!-- @page { size: 8.5in 11in; margin: 0.79in } P { margin-bottom: 0.08in } -->

Prezenta rozatoarelor nu este niciodata de dorit, datorita impactului pe care il au asupra sanatatii prin bolile pe care le transmit.

Activitatea de deratizare este necesara, de aceea Aderamed vine in ajutorul dumneavoastra cu servicii de deratizare de calitate, avand o experienta de peste 12 ani.

Cu sediul in Oradea, firma Aderamed a prestat servicii de deratizare la nivelul intregii tari, fiind foarte cautati datorita seriozitatii si eficientei activitatii de deratizare.

Procesul de deratizare este foarte important si datorita faptului ca rozatoarele afecteaza nu doar sanatatea oamenilor prin bolile pe care le transmit (ciuma, trichineloza, malaria, turbarea, toxiinfectiile alimentare, leptospiroza, febra aftoasa, bruceloza, gastroenteritele, salmonela, etc.), ci pot produce si daune materiale.

Pentru deratizare se folosesc doar produse din import aprobate si omologate de Ministerul Sanatatii care indeplinesc cele mai exigente norme de protectie si siguranta alimentara, cerinte impuse de Uniunea Europeana si care nu pun in pericol viata oamenilor si animalelor prin folosirea in procesul de deratizare.

Comercializam de asemenea aparate de deratizare cu ultrasunete, foarte eficiente la exterior. Aceste aparate de deratizare cu ultrasunete sunt excelente pentru indepartarea rozatoarelor si animalelor fara stapan, fara a fi toxice pentru acestea.

Suntem interesati in primul rand de protejarea sanatatii dumneavoastra si a familiei, facand astfel tot posibilul eliminarii complete a daunatorilor prin deratizare.

Va asteptam sa ne contactati:

Aderamed SRL

0745-262-923

www.deratizare-ddd.ro

deratizare