Ensight Management Consulting – 10 ani de succes



Bucuresti, 26 ianuarie 2011. Ensight Management Consulting, cea mai importanta companie romaneasca de pe piata locala de consultanta in management, aniverseaza anul acesta un deceniu de activitate. Cu o cifra de afaceri de 4,7 milioane de EUR in 2010, Ensight se numara printre primii cinci jucatori din industria serviciilor de consultanta in management din Romania.

 

 “Conceptul care sta la baza filosofiei noastre de afaceri este acela de a crea valoare pentru clientii, angajatii si partenerii nostri, pe principii etice. Avantajul nostru competitiv major consta in diversitatea serviciilor de transformare a companiilor din perspectiva industriilor si a ariilor functionale. Mai mult, ceea ce ne diferentiaza este capacitatea de a oferi asistenta clientilor nostri din faza de design al strategiei pana in etapa de implementare. Acest tip de asistenta end-to-end este din ce in ce mai cautat, tocmai pentru ca asigura rezultate foarte bune, prin integrarea viziunii strategice cu planificarea si executia implementarii”, a declarat Robert Maxim, Managing Partner al companiei de consultanta Ensight Management Consulting.

Anul trecut, Ensight s-a afiliat la una dintre cele mai puternice retele de consultanta in management din Europa: Eurogroup Consulting. Acest parteneriat ofera avantajele conectarii la o retea de 1.200 de consultanti la nivel european si implementarea unui concept inovativ in consultanta - cel de “multi-local”. Ensight isi mentine astfel statutul de companie independenta, beneficiind in acelasi timp de accesul la o retea complexa care presupune noi clienti la nivel international, schimb de experienta si expertiza, acces la training de foarte buna calitate pentru consultanti.

In cei zece ani de activitate, consultantii Ensight au sprijinit eforturile de dezvoltare si optimizare a afacerilor, atat a unor companii mari (nationale si multinationale), cat si a IMM-urilor, dezvoltand capabilitati in urmatoarele domenii: strategie, operatiuni, financiar, resurse umane si tehnologie, oferind astfel servicii integrate de consultanta in management. Experienta dobandita in numeroase industrii (retail si distributie, energie si utilitati, servicii financiare, produse industriale etc.) a permis companiei sa evolueze continuu catre o mai mare flexibilitate si o cat mai buna acoperire a nevoilor din ce in ce mai complexe ale companiilor.

“Primii 10 ani ne-au invatat ca principalul capital este reprezentat de increderea clientilor nostri. Prin urmare, ceea ce vom face in viitor va fi menit sa sporeasca acest capital de incredere si sa ofere clientilor un retur peste asteptari pentru investitiile pe care acestia le fac in consultanta. Pentru anul 2011, ne propunem sa continuam activitatea de dezvoltare a afacerii, in special prin initierea unor noi parteneriate strategice si prin extinderea ariei de acoperire de la nivel national la nivel regional. Mentinerea pozitiei de companie-lider pe piata de consultanta in management si conservarea portofoliului de clienti sunt, de asemenea, doua obiective de referinta pentru anii urmatori”, a adaugat Robert Maxim.

 



 

Ensight consultanta Robert Maxim consultanta management