eLogic Solutions furnizor de ITC prezinta catalogul BiroticaPapetarie 20112012

eLogic Solutions SRL

Satu Mare, 20 septembrie 2011

Firma eLogic Solutions din Satu Mare, specializata in comercializarea de produse IT&C, lider in distributia de imprimante si consumabile catre firmele din Romania, alaturi de magazinul online manageriat de aceasta, www.eLog.ro, anunta lansarea unei noi categorii de produse, Birotica-Papetarie, care reuseste sa acopere intreaga gama de articole necesare activitatii de birou.

 

Cu aceasta ocazie, se distribuie in mod gratuit, catalogul eLog „Birotica-Papetarie 2011-2012”, catre orice firma interesata, printr-o solicitare din partea acesteia la adresa de e-mail comenzi@elog.ro sau prin formularul de contact eLogic Solutions, http://www.elogicsolutions.ro/contact.html.

 

Cu noua categorie de Birotica-Papetarie, eLogic Solutions completeaza gama de produse pe care le ofera, atat direct cat si prin magazinul online, astfel incat sa devina unicul furnizor de care orice firma ar putea avea nevoie, pentru toate activitatile office.

Propunand articole consacrate de la cei mai renumiti producatori, eLogic Solutions isi adreseaza oferta oricarui tip de birou si oricarui tip de business, putand administra si distribui comenzi de orice talie, oriunde in Romania.

In aceasta noua categorie, si implicit in catalogul gratuit, se pot gasi articole de birotica-papetarie organizate in categorii clare, de la instrumente de scris si corectura, la comunicare si prezentare, ambalare si marcare, organizare si arhivare, tehnica de birou,  si pana la diverse accesorii de birou sau chiar articole scolare, toate acestea alaturi de o gama variata de hartie, pentru orice nevoi de printare.

Despre eLogic Solutions si magazinul online eLog.ro

Firma eLogic Solutions a luat nastere in anul 2005, iar din 2006 a trecut si in mediul online prin magazinul electronic www.eLog.ro, avand asadar o indelungata experienta in comercializarea produselor IT&C, in special a imprimantelor (incluzand aici multifunctionale si alte echipamente precum scannere, copiatoare, faxuri) si a consumabilelor originale sau compatibile, alaturi de gama extinsa de articole de birotica si papetarie ce pot fi găsite atat pe site, cat si in catalogul gratuit.

Firma presteaza, de asemenea, servicii de pre- si post-vanzare, pentru a veni in intampinarea tuturor nevoilor clientilor. In materie de pre-sales, eLogic Solutions ofera consiliere gratuita pentru achizitii, atat prin contactul direct cat si online, prin blogul magazinului electronic, iar in materie de after-sales, sunt oferite servicii de distributie, consultanta, suport pentru instalari, instruire utilizatori, service, mentenanta si, nu in ultimul rand, consumabile si piese de schimb pentru echipamentele furnizate.

Prin calitatea produselor si serviciilor oferite, datorita unei echipe profesioniste dedicate, eLogic Solutions a reusit sa devina furnizorul IT&C preferat al multor firme din Satu Mare si din Romania, dovedindu-se un partener de incredere.

 

 Contact:

eLogic Solutions SRL,

 

Str. Muncitorilor 9, 440217 Satu Mare 

 

www.elogicsolutions.ro

 

www.elog.ro (magazin online)

 

http://blog.elog.ro (blogul magazinului)

 

 

 

Telefon fix: 
0361 - 425461 

Telefon mobil: 

 

0721 688 649 

Fax:

 

0261 - 711406 


 

E-mail:

 

comenzi@elog.ro  


office@elog.ro

 

magazin online IT&C imprimante si consumabile birotica papetarie catalog gratuit