Edulcero livreaza torturi pentru copii in doar 2 ore

edulce.ro, una dintre cele mai ofertante cofetarii online din Romania, ofera posibilitatea de a livra torturi pentru copii spectaculoase in aceeasi zi si chiar in 2 ore. Oferta este disponibila in Bucuresti si Timisoara, dar vei putea comanda, in curand, si in alte orase din Romania.

Torturile personalizate au devenit din ce in ce mai populare pe piata din Romania. Necesitand o investitie similara cu torturile care nu sunt personalizate, torturile de la edulce.ro sunt impresionante si pot fi decorate cu orice personaj de desene animate sau pot fi realizate in forme diverse precum aparate foto, mingiute, masini, instrumente muzicale, jucarii si multe altele. Compania iti ofera posibiltiatea de a solicita un anumit tip de personalizare, trimitand o poza cu tortul dorit si o scurta descriere.

Torturile pot fi alese online si se pot trimite la orice adresa, astfel ca sunt extrem de potrivite pentru a face un cadou chiar si adultilor sau partenerilor de afaceri, nu doar copiilor. Nu mai trebuie sa umbli prin aglomeratie si poti face comanda exact in ziua in care vrei sa fie trimis.

„Torturile trimise de noi arata exact ca in fotografie si sunt delicioase, deoarece sunt proaspete si folosim ingrediente naturale de foarte buna calitate. Fiecare tort este descris pe site, se poate personaliza si il trimitem gratuit oriunde in Bucuresti si Timisoara. Clientii sunt, in general, uimiti de cat de repede ajunge tortul la destinatie.” a declarat administratorul edulce.ro

Orice tort poate fi comandat in doar cateva minute. Sistemul de plasare a comenzii este foarte simplu, iar, pentru intrebari suplimentare sau orice fel de nelamuriri, exista o echipa de operatori amabili si rabdatori care poate raspunde la intrebari si poate prelua comenzi telefonice. „Timpul de livrare este extrem de important pentru noi si, putem spune, ca ne tinem mereu de promisiunile facute.” a mai declarat administratorul edulce.ro

edulce a fost lansat in 2010 si ofera o gama variata de torturi pentru copii, torturi cu poze, cupcakes si prajituri care pot fi comandate non-stop si livrate in fiecare zi intre 10 si 22. Torturile sunt proaspete, realizate exclusiv pe baza de comanda si pot fi alese pentru petreceri sau trimise prietenilor sau partenerilor de afaceri, fiind un cadou inedit, delicios si memorabil.

Powered by SEOmonitor