Bonduelle Anun539259 Lansarea unui Album Lunar Cu Re539ete de G259tit

București, România (27 septembrie, 2015) –  Compania Bonduelle România anunță cu mândrie lansarea albumului lunar pentru clienții din România. ”Revista” lunară elegantă va cuprinde noi idei de rețete, imagini cu mâncăruri trimise de clienții Bonduelle și alte lucruri surprinzătoare.



Abordare unică de marketing



Această formă de marketing bazată pe albume lunare face parte din strategia Bonduelle de a fi mai aproape de clienții săi. Grupul, care este un lider mondial în industrie, promovează un stil de viață sănătos prin legume, îmbunătățește constant modul de promovare al acestora și le face mai accesibile pentru consumatori din întreaga lume. În acest context, Bonduelle România oferă conținut de înaltă calitate, împreună cu campanii de fidelizare frecvente.



Un mod original de a mânca legume



În timp ce va sublinia beneficiile naturale ale legumelor, va prezenta imagini cu mâncăruri ale clienților fideli și sfaturi de nutritie, albumul lunar va prezenta angajamentul Bonduelle pentru o alimentație sănătoasă, gătit gustos și socializare prin ospăț frumos împreună. Misiunea Bonduelle este de a dezvolta cultura consumului de legume pentru sănătate și bucurie. Bonduelle susține consumul de hrană sănătoasă în fiecare zi și inspiră clienții să fie creativi și mândri că folosesc și mănâncă mai multe legume.



Despre Bonduelle



Bonduelle este o companie fondată în 1853 de o familie cu misiunea de "a fi lider mondial în campania de promovare a legumelor pentru un stil de viață sănătos". Prioritizând viziunea și inovația pe termen lung, Bonduelle a devenit o companie lider în industria alimentelor și acum Grupul diversifică în mod constant prezența geografică și a operațiunilor. Legumele Bonduelle sunt cultivate pe 128.000 de hectare în peste 100 de țări și comercializate într-o varietate de branduri, prin toate canalele de distribuție și multe tehnologii. Cu expertiza și abordarea sa unică agro-industrială, 500 soiuri de legume, aproape 10.000 de angajați și 58 de sit-uri de producție agricolă industriale, Bonduelle își desfășoară activitatea în cele mai bune zone de cultivare de pe Terra, în imediata apropiere a clienților săi.



Albumul lunar Bonduelle poate fi găsit la această adresă



 

bonduelle legume flipbook album retete