EDUFOR lansează un curs UNIC în România de Marketing Verde!

Noi,centrul de training EDUFOR am realizat acest curs de Marketing Verde pentru a veni în întâmpinarea specialiştilor şi managerilor din companile naţionale şi multinaţionale ce urmează să participe la implementarea strategiei de dezvoltare durabilă  şi apoi să redacteze şi să comunice raportul de sustenabilitate (denumit şi declaraţia nonfinanciară/nefinanciară) ce a devenit obligatoriu în România începând cu anul 2017, după cumprevede  Ordinul nr. 1938/2016 al Ministerului Finanțelor Publice (MFP).

Demo curs marketing verde

Cursul doreşte să facă pe deplin înţeles conceptul de marketing verde în ansamblul său, împreună cu toate elementele sale componente. Nu este nici pe de-o parte un curs teoretic, fiind plin de exemple practice preluate de la marile branduri naţionale şi internaţionale.

Cu ce este deosebit acesta faţă de alte cursuri de marketing?

-         Tematica cursului nu se mai regăseşte în momentul actual în oferta nici unui furnizor de formare profesională din România

-         Este un curs on-line la care participanţii vor beneficia de cele mai moderne metode educaţionale şi vor fi îndrumaţi de către trainer ce va răspunde intodeauna întrebărilor adresate.

-         Cursul de marketing este realizat în format interactiv/animat şi cuprinde exerciţii de învăţare colaborativa vizând schimbul de idei şi practici cu colegii înscrişi la curs dar şi cu trainerul.

-         Trainerul a dezvoltat materialele educaţionale ca urmare a pariciparii în mai multe proiecte Europene Leonardo da Vinci şi studiind cele mai noi documente /politici/strategii Europene în domeniu. Vezi CV formator AICI

-         Cursanţii pot urma câteva exerciţii de auto-evaluare dar şi jocul educaţional “vrei să fii milionar” pentru a practica/exersa noţiunile descrise.

După parcurgerea tuturor materialelor şi exerciţiilor participanţii vor putea înţelege şi aplica concepte precum: marketing verde, consumator verde şi segmentarea LOHAS, life cycle thinking, eco-design de produs, eticheta ecologică, eco-eficienţă, eco-costuri, responsabilitatea socială a organizaţiei – (corporate social responsability), raportare CSR / raportul de sustenabilitate, instrumente de raportare CSR, indicatori cheie de performanţă (KPI) pentru sustenabilitate, lanţul de furnizare verde, planul de marketing verde. 

De asemenea, cursanţii vor primi un certificat de absolvire generat de platforma de elearning EDUFOR sau în original, foarte util pentru CV-ul personal.

Pentru mai multe detalii şi ÎNSCRIERE accesaţi direct pagina cursului: http://www.edu-for.eu/training/oferta-de-cursuri/cursuri-marketing-verde/


Persoană de contact: Constantin Cătălina– Manager/trainer EDUFOR

E-mail: info@edu-for.eu

Tel. 0722.78.68.02.

www.edu-for.eu

EDUFOR
cursuri marketing curs marketing curs marketing verde raportul de sustenabiliate declaratia non financiara declaratia nefinanciara curs marketing on-line raportul de sustenabilitate cursuri marketing online marketing marketing verde cursuri online