Edu Class si-a pregatit jucariile pentru targul Baby Expo



   In lista au fost trecute jucarii pentru dezvoltarea abilitatilor specifice primilor ani, pentru matematica, limba engleza de baza, jocuri ce stimuleaza creativitatea si gandirea copiilor.

   La standul Edu Class (C11) vizitatorii se pot inscrie la Tombola Copiilor EDUcati pregatita special pentru targul Baby Expo. Premiile pe care le pot castiga sunt:

-          Spuma de modelat  - setul elevului pentru a stimula creativitatea copiilor 

-          Foamfetti – setul curcubeului  pentru a le dezvolta imaginatia

Se apropie Sarbatoarea copiilor, 1 iunie, si de aceea, am pregatit pentru portofelele parintilor o reducere de 10% pentru orice produs achizitionat pe perioada targului de la standul Edu Class.  Pentru cei mici avem jucarii cu care sa ne distram impreuna, acuarele pentru face paint si mult chef de joaca.




Compania Edu Class distribuie pe piata din Romania o gama variata de jucarii educative, ce contribuie la dezvoltarea abilitatilor copiilor. Produsele sunt dezvoltate de parteneri de prestigiu din Marea Britanie si SUA, precum Learning Resources, companie care creaza si dezvolta de 25 de ani produse educationale inovatoare. Jucariile Edu Class sunt premiate pentru calitatea si utilitatea lor in stimularea dezvoltarii abilitatilor copiilor si a placerii lor de a invata, devenind astfel o sursa de incredere pentru parinti si pentru educatori.  Din 1994, Learning Resources s-a extins si in Europa, facilitand accesul copiilor de aici la un sistem modern de invatare.

 

 

jucarii jucarii educative jocuri educationale pentru copil 1 iunie