ECO-STYLE.RO VA LANSA PRIMUL CATALOG ROMANESC DE SERVICII SI PRODUSE ECO

 

Bucuresti, Romania, Octombrie 2011 – EcoStyle invita ofertantii de produse si servicii eco sa se inscrie in catalog!



 

 

Pornind de la premisa ca fiecare dintre noi poate contribui la bunastarea mediului Inconjurator, www.eco-style.ro doreste sa ofere o gama larga de informatii pentru un stil de viata eco.

De aceea se vor pune la dispozitia utilizatorilor informatii gratuite cu privire la alimentatie, vestimentatie, casa si graadina, educatie ecologica s.a. pe langa acestea, site-ul va gazdui o lista detaliata a producatorilor si ofertantilor de servicii ecologice in care orice companie care se dovedeste a fii ,,,verde” se poate inscrie la cerere. ONG-urile pot fi incluse gratuit in catalogul eco-style.ro in cazul in care se doreste acest lucru.

In perioada ce urmeaza, www.eco-style.ro va invita iubitorii de natura si protectie e mediului sa participe atat  la concursurile variate cu premii exclusiv eco, cat si sa utilizeze resursele de pe site pentru a contribui sa salvarea planetei.

Website-ul se afla sub patronajul Ecostyle Green Life S.R.L., companie tanara si motivata in a inspira romanii sa aleaga alternativele eco friendly.

Silvia Ghioc, administratorul companiei EcoStyle Green Life S.R.L., afirma ca viziunea Eco-Style.ro este de “a deveni furnizorul numarul unu de informatii si servicii eco in Romania asupra unui stil de viata ecologic, care sa reduca impactul fiecarei persoane asupra mediului Inconjurator.”




www.eco-style.ro

 

eco ecologie economisire energie mediu eficienta