Echipamentele de protectie de la Ronsalprotect, siguranta si confort, indiferent de mediul de munca

Tehnologiile utilizate astazi in mediile industriale din intreaga lume au evoluat destul de mult, astfel ca, industria grea, cea farmaceutica, cea chimica si toate celelalte care au medii de lucru care impun diverse riscuri, se pot bucura astazi de conditii de lucru cu riscuri mult diminuate. Chiar daca tehnologile utilizate in aceste medii au avansat considerabil, acest lucru nu exclude desigur necesitatea purtarii echipamentului de protectie, echipament care poate asigura un mediu de munca mereu sigur. Purtarea echipamentului de protectie reprezinta un aspect care ar trebui intotdeauna tratat cu maxima responsabilitate atat de catre angajator, cat si de catre angajat avand in vedere ca acesta reduce semnificativ riscul accidentarilor din teren si nu numai. 

Echipamentele de protectie moderne sunt construite din materiale mult mai rezistente decat cele de odinioara, fapt pentru care multe companii au optat pentru inlocuirea vechiului echipament, tocmai pentru a oferi angajatilor proprii un mediu de lucru cat mai sigur. O gama larga de echipamente de protectie adaptate pentru numeroase industrii se regasesc astazi si la Ronsalprotect.ro, un magazin online specializat in acest sens. Iata cateva motive pentru care sa achizitionezi echipamente de protectie de la Ronsalprotect.ro pentru muncitorii din cadrul intreprinderii tale. 

Echipamente de protectie confectionate din materiale de calitate.

Unul dintre motivele pentru care sa alegi echipamente de protectie de la Ronsalprotect.ro se datoreaza faptului ca toate echipamentele de protectie disponibile in catalogul magazinului sunt confectionate din materiale de calitate superioare, un aspect important atunci cand se aduce in discutie diversi factori de risc care pot pune in pericol viata muncitorilor din diverse medii de activitate. Materialul din care sunt confectionate aceste echipamente joaca un rol fundamental in conditiile in care ele sunt practic unica bariera de protectie dintre muncitor si numerosi factori de risc prezenti. 

Numeroase colectii de echipamente de protectie au obtinut certificarea Oeko-Tex® Standard 100.

Acesta este un sistem de certificare la nivel global, pentru produsele textile, fabricate din materiale evaluate ca fiind inofensive pentru sanatatea umana. Este fara doar si poate un lucru important in conditiile in care pe piata se regasesc la ora actuala numeroase echipamente de protectie confectionate din materiale care pot fi ele insele daunatoare sanatatii omului. Colectiile pe care le regasesti la Ronsalprotect.ro si care au obtinut aceasta certificare sunt R8ED+, VISION, 4TECH. Alegerea echipamentelor de protectie din aceasta colectie nu asigura doar protectie importiva factorilor de risc, insa purtarea lor, chiar si pentru perioade mai indelungate de timp nu prezinta niciun fel de risc pentru sanatatea muncitorilor. 

Raport calitate-pret exceptional.

Siguranta muncitorilor din cadrul mediilor industriale unde sunt prezente diverse riscuri reprezinta un capitol care ar trebui mereu tratat cu prioritate de catre companiile in cadrul carora se desfasoara activitati care pot pune in pericol siguranta muncitorilor. La Ronsalprotect.ro vei regasi cel mai bun raport-calitate pret, astfel ca vei putea opta in orice moment pentru inlocuirea vechilor echipamente de protectie, cu unele noi, care respecte cele mai noi standarde de siguranta impuse. 

 

echipamente protectie Ronsalprotect.ro