Echilibrarea energetica

 

Centrul MoreOfYou inseamna echilbru si armonie corp-minte-spirit. Echilibrarea energetica este un procedeu prin care se creste forta vitala a organismului si se armonizeaza frecventele aflate în dezechilbru. Studiile in biofeedback demonstreaza ca stresul, principala cauza a imbolnavirilor de tot felul, creaza dezechilibre la nivelul organelor si obstructionează fluxul energetic, motiv pentru care sistemul de sanatate minte-corp este afectat.

In timpul unei sesiuni de echilibrare energetica, terapeutul MoreOfYou aplica anumite pase energetice intr-un mod non-invaziv pentru a aduce in armonie sistemul de energie al clientului. Aceste sesiuni pot fi folosite complementar medicinei tradiţionale in: intervenţii pre si post chirurgicale, controlul durerilor, accelerarea proceselor de vindecare post-operatorii, preventia imbolnavirii, dureri de cap, reducerea si eliminarea stresului, mentinerea starii generale de bine si cresterea vitalitatii.





Cu o experienta bogata in zona terapiilor alternative, a nerotehnologiei, a psihologiei, a life si business coaching-ului, precum si a dezvoltarii personale, echipa MoreOfYou iti pune la dispozitie o serie de servicii si produse pentru desavarsirea ta.





Scopul unei sesiuni de echilibrare energetica vizeaza echilibrarea campului energetic si curgerea armonioasa a fluxului de energie, tratarea unor afectiuni fizice, emotionale, modificarea unor programe mentale limitative si adaugarea unei noi dimensiuni spirituale experienţei personale.

Echilibrarea sistemului energetic

 Conceptul de sistem al chakrelor isi gaseşte originile in filozofia si practicile de vindecare indiene si poate fi privit ca un sistem care conecteaza toate portile energetice ale corpului. Aceste porti energetice interactioneaza atat cu energia spiritului, cat si cu fiecare corp fizic. Emotiile negative, alimentatia neadecvata, dependentele, stresul pot bloca si altera circulatia energiei vitale dintre campul energetic, sistemul chakrelor si corpul fizic.

Echilbrarea energetica elimina aceste blocaje si restaureaza energia vitala.

Beneficiile echilibrării energetice:



• eliminarea durerilor, oboselii si a stresului

• instaurarea unei stari profunde de relaxare

• eliberarea blocajelor emotionale

• activarea sistemului natural de vindecare al organismului

• alinierea si armonizarea zonelor vietii tale

• cresterea vitalitatii si a energiei

• echilibrarea aurei



Echilibrarea energetica produce schimbari in plan fizic, emotional, mental si spiritual. Aceste modificari se petrec la un nivel profund si se reflecta imediat in starea de generala de bine, in comportamentele si actiunile individului, sau pot fi subtile si resimtite in timp.

Asadar, principale aspecte ale echilibrarii energetice sunt: pe de o parte, accesarea unei stari de calm si liniste interioara si, pe de alta parte, declansarea unor procese de vindecare si mentinerea unui nivel de energie optim.

 

echilibrare energetica flux energetic aura vindecare armonie energie vitala chakre sanatate relaxare