Eastpak se intoarce in Romania



Toata lumea a auzit de gentile si rucsacii Eastpak. Acum este momentul sa descoperiti noua colectie Eastpak Toamna-Iarna 2012.

Neocomm este, incepand din 20 iulie 2012, reprezentantul exclusiv Eastpak pentru Romania. Produsele Eastpak sunt disponibile din 20 iulie prin partenerii neocomm.

 

 DESPRE EASTPAK

Eastpak este un brand american autentic, care creaza genti faimoase pentru stilul, rezistenta si functionalitate.

 

In 1965 o firma numita Eastern Canvas Products a fost infiintata de Monte Goldman. Firma se ocupa cu productia de genti foarte rezistente la uzura si durabile. Aceste atribute, alaturi de un raport foarte bun calitate-pret, a facut in scurt timp compania sa devina furnizor de ranite si port-munitii pentru armata americana. Marca Eastpak a fost creata in 1976, cand fiul lui Monte, Mark Goldman, care la acel timp era student, a reusit sa il convinga pe tatal sau sa produca o linie de rucsacuri pentru studenti. Idea i-a venit vazand multi dintre studentii din campus, purtand rucsacuri din supra-stocurile militare.

 

Eastpak a inceput sa faca produse rezistente si functionale, oferite pietei la un pret rezonabil. Au fost un hit instantaneu in randurile studentilor, devenind unul din lucrurile esentiale din viata unui student, carand de la carti pana la echipament pentru antrenamente. Toate erau duse de colo colo intr-un rucsac Eastpak de incredere.

Pe langa proiectele desfasurate impreuna cu oameni din sfera artistica, muzicala, design sau sport, Eastpak a livrat si primele proiecte co-brand pentru designerii de renume mondial RAF SIMONS si ELEY KISHIMOTO, astfel deschizand usile pentru noi valuri de oameni creativi.

 

Astazi Eastpak produce articole de imbracaminte, genti de voiaj, rucsaci, genti si accesorii ce combina stilul, utilitatea si toate la un pret corect, fiind o marca de moda urbana, cufundata in cultura urbana care o inconjoara. Eastpak este mandru sa sprijine numeroase trupe, artisti si atleti din intreaga lume.

 

Eastpak rucsaci genti