Magazinul Asortie este printre putinii importatori din Romania ai marcii germane de pantofi `Rieker



Magazinul de pantofi Asortie si-a inceput activitatea in mediul online la sfarsitul anului 2011, devenind unul dintre jucatorii importanti pe piata magazinelor de pantofi din Romania, datorita brand-urilor pe care le comercializeaza, brand-uri renumite precum Otter, S. Oliver, Condur by Alexandru, Denis, Botta. 

Ceea ce Asortie.ro pune la dispozitie pe langa o gama diversa de pantofi pentru orice ocazie si pentru orice preferinta, este faptul ca este printre putinii importatori din Romania ai brandului german `Rieker antistress`. Pantofii Rieker  sunt cunoscuti in lumea intreaga drept pantofi antistress, cu o talpa extrem de flexibila, oferind un confort total in timpul purtarii. 

Brandul Rieker este unul dintre cei mai mari producatori de incaltaminte din Germania, care s-a evidentiat pe piata printr-o tehnologie de producere patentata ce lasa pielea sa respire, iar talpa elastica si usoara este confectionata din materiale speciale care asigura un confort total pe timpul purtarii.

Pantofii Rieker sunt produse speciale cu functii potrivite si performante optime pentru mers, stat in picioare si sezut, iar componentele si proiectarea speciala asigura un minim de greutate, o flexibilitate marita, amortizare sportiva a socurilor si mai mult confort.

In magazinul online www.asortie.ro gasiti pantofi potriviti pentru toata familia, o gama larga de modele si o calitate excelenta a produselor la preturi exceptionale.

 

Powered by SEOmonitor