Ghid vestimentar Boutique Mall Vestimentaria perfecta

Daca va plac pantalonii scurti, care va pastreaza intacta libertatea de miscare in sezonul cald, atunci va prezentam cateva modele aflate in trend, pentru vara 2013.
Designerii s-au gandit la linii vestimentare pentru barbati moderni, mereu pe fuga, outfituri masculine super comode si stylish.
Pantalonii scurti pentru 2013 se prezinta fie intr-o culoare uni, fie in carouri, dungi, flori sau altfel de printuri. Pantalonii scurti precum cei de pe Boutique MALL sau bermudele pot fi purtati si in viata de zi cu zi, la plaja, piscina, iarba verde sau plimbare.
Insa atentie intrucat aceste piese vestimentare estivale se poarta fara sosete, sau daca nu va puteti lipsi de ele, alegeti talpicile, ideea este sa nu fie vizibile. Pe deasupra puteti asorta un tricou a la marinero, camasa preferata sau un blazer lejer.
Cat despre incaltamintea care sa mearga la un asemenea outfit, alegeti o pereche de pantofi clasici josi, niste mocasini colorati, din piele intoarsa sau pantofi sport, din panza, cu siret.
Veti obtine un look fresh, urban si masculin, total integrat in tendintele sezonului care se anunta foarte calduros.

 

 

 

Majoritatea pantalonilor scurti in carouri disponibili in magazinul B-mall.ro sunt confectionati din materiale de calitate, respectiv bumbac, ce ofera confortul de care ai nevoie de fiecare data cand ii imbraci, in special in zilele calduroase de vara. De regula, acest tip de pantalon ¾ dispun de 6 buzunare, create doar pentru design, nu pentru a fi umplute, deoarece, orice barbat care se respecta, trebuie sa aiba o geanta, accesoriul must have care nu trebuie sa lipseasca.
In ceea ce priveste incaltamintea, pentru aceasta vara iti poti indrepta atentia spre pantofi sport sau casual, in functie de piesele vestimentare pe care le imbraci, pantofi in diferite culori, de la cele nude, pana la cele mai aprinse. Anul acesta se poarta foarte multa culoare si nu doar pentru obiectele vestimentare, accesoriile si pantofii pentru femei, ci si pentru tot ceea ce are nevoie un barbat in materie de imbracaminte.
Se mai poarta in aceasta vara piesele vestimantare din camuflaj, respectiv tricouri, camasi, sacouri barbati sau pantaloni pentru barbati, asadar nu ocoli aceste obiecte in cazul in care vrei sa ma schimbi din cand in cand stilul si bineinteles sa fii in pas cu moda ori de cate ori iesi in societate.Din ce in ce mai multi barbati au inteles importanta investitiilor in materie de haine si accesorii, asadar, in cazul in care inca nu te-ai apucat sa faci asta, trebuie sa iei atitudine.
Se spune ca “haina nu face pe om” insa e esentiala, atat pentru tinutele de zi cu zi, cat si pentru diversele evenimente speciale la care trebuie sa participi. O haina de calitate, se va remarca intotdeauna!