Look-Live.RO un site unde poti gasi meciurile din Liga 1 live de pe Look Tv si Look Plus

Look-Live.RO un site unde poti gasi meciurile din Liga 1 live de pe Look Tv si Look Plus

Compania Romtelecom poarta negocieri cu Intel Sky Broadcast, compania care a cesionat drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I, pentru retransmisia posturilor Look TV si Look Plus, potrivit reprezentantilor companiei.

Live la Look TV poti vedea pe net meciurile transmise online din Liga 1.
Contactati de paginademedia.ro, acestia au declarat:

„Suntem in discutii cu ISB, intrucat ne dorim sa retransmitem aceste posturi, in conditii comerciale avantajoase pentru clientii nostri. La acest moment nu va putem oferi mai multe detalii.”

Pana acum, compania din Malta a batut palma cu operatorul UPC, dar si cu reteaua INES TV.

UPC va avea, la liber, doar postul Look Plus, iar cel de-al doilea canal, Look TV, precum si variantele lor HD vor fi in pachetul Extra Fotbal si va costa 10 lei.
Meciurile de miercuri din Cupa Ligii s-au vazut in retelele UPC si Romtelecom.
Oficialii Romtelecom declarau in urma cu doua saptamani ca negociaza cu firma Intel Sky Broadcast, societatea care a castigat drepturile pentru Liga I si Cupa Ligii, pentru a retransmite posturile LOOK TV si LOOK Plus.
Deocamdata, posturile LOOK TV si LOOK Plus au fost pastrate si in reteaua Romtelecom, dar Gazeta Sporturilor anunta,  pe surse, ca aceasta situatie va dura doar pana la finalul negocierilor. In functie de rezultat, vom putea vedea sau nu meciurile prin Romtelecom.
Dar angajatii companiei par siguri de succesul negocierilor, deoarece le spun clientilor prin telefon ca meciurile de fotbal vor fi si in reteaua Romtelecom, nu doar la UPC!
Un lucru e sigur, RCS&RDS sunt iesiti pentru moment din joc, posturile care transmit meciurile fiind scoase din grila.