Dupa varsta de 5, 6 luni ale bebelusului, parintii pot utiliza scaunele de masa



Scaunele de masa ii ajuta pe parinti sa isi hraneasca prichindeii in timp ce acestia au o pozitie corecta a corpului. Modelele de scaune sunt foarte variate, iar preturile difera in functie de model si caracteristicile acestuia.

 

Scaunele de masa cu picioare sunt foarte rezistente si confortabile, de asemenea, sunt realizate din materiale non-toxice, non-iritabile, ce pot fi usor de curatat. Tavita din pastic este uneori dotata cu jucarii cu care cei mici se pot juca pana la servirea mesei. Aceasta tavita este detasabila si reglabila.

 

Exista unele modele de scaune de masa care se ataseaza la masa normala, astfel copiii pot participa la mesele in familie alaturi de parinti. In functie de varsta copilului, alegeti produsele potrivite.

 

Alimentatia copiilor este esentiala pentru dezvoltarea lor. Pe langa alimentatia propriu-zisa si pozitia corpului in timpul mesei, joaca un rol important. Copilul trebuie sa detina ore fixe in care este hranit si un meniu bogat in vitamine si proteine. Scaunele de masa ii ajuta pe parinti sa isi alimenteze copiii fara a trebui sa alerge dupa ei prin casa, sau fara sa se chinuie in pozitii incomode.

 

Pentru a le oferi micutilor siguranta, atentie si protectie, alegeti produse ce sunt special confectionate pentru ei. Astfel, fie ca este vorba de scaune de masa, cadite copii sau olite copii, fiecare articol joaca un rol important pentru sanatatea dar si pentru dezvoltarea lor armonioasa.

olite olite copii scaune de masa cadita cadita copii