Dragoste si trezire

In vremurile noastre, spiritualitatea coboară în viaÅ£a de fiecare zi. John Welwood este un vizionar ÅŸi un geniu, este mult mai mult decât un psihoterapeut, este un explorator al conÅŸtiinÅ£ei care înÅ£elege că spiritualitatea nu poate fi o trăire desprinsă de corp ÅŸi că ea are legătură cu cele mai profunde adâncimi ale fiinÅ£ei umane.

După „Călătoria Inimii”, o capodoperă despre iubirea conÅŸtientă, el revine cu această carte formidabilă Dragoste ÅŸi trezire, în care explorează ceea ce el numeÅŸte psihologia sacră a cuplului. El priveÅŸte provocările iubirii în cuplu ca pe o poartă de acces către trezirea spirituală. Iubirea autentică pentru celălalt ne face să ne privim cu sinceritate, să coborâm în adâncuri, să renunţăm la tot ceea am crezut vreodată că suntem, ne obligă să ne dezbrăcăm de armurile ego-ului, de prejudecată ÅŸi de convenÅ£ie, ne obligă să ne lepădăm de moÅŸtenirile restrictive ale lanÅ£urilor familiale ÅŸi karmice, ne obligă să aruncăm armele pe care le-am dezvoltat în copilărie pentru a putea supravieÅ£ui ÅŸi să rămânem goi, faţă în faţă cu celălalt. Cere un curaj enorm ÅŸi acest curaj nu poate veni decât din iubirea adevărată. Iubirea pentru celălalt ne conduce la esenţă ÅŸi la trăirea marii Iubiri.


CărÅ£ile Elena Francisc constituie probabil cea mai exclusivă selecÅ£ie de cărÅ£i pentru mintea, inima ÅŸi sufletul exploratorilor conÅŸtiinÅ£ei, menite să dubleze experienÅ£a directă a starilor de conÅŸtiinţă extinsă ÅŸi să ajute la integrarea acestora în viaÅ£a de fiecare zi.
Generic vorbind, sunt cărÅ£i de psihologie transpersonală, spiritualitate ÅŸi cărÅ£i care explorează arhitectura interioară a conÅŸtiinÅ£ei umane. Totul este despre ConÅŸtiinţă ÅŸi ConÅŸtienţă. CărÅ£ile ÅŸi workshop-urile. InformaÅ£ia ÅŸi experienÅ£a. Pentru noi sunt complementare. Åži dacă sunteÅ£i printre cititorii noi ai cărÅ£ilor noastre atunci cu siguranţă aveÅ£i, undeva în interior, sămânÅ£a exploratorului de conÅŸtiinţă care, la un moment dat va ajunge la experienţă.

transpersonal carti elena elena francisc horia turcanu