Doneaza rechizite pentru orfani

Sunshine Media, in parteneriat cu Ajutor Real si magazinele Diverta, initiaza miercuri, 1 august  2012, un proiect ce are ca scop colectarea de rechizite pentru orfanii din centrele de plasament bucurestene. 

La inceputul anului scolar, copiii orfani, mai mult ca oricand, spera sa aiba sansa unui start egal cu al celorlalti colegi de clasa. Si-ar dori sa mearga impreuna cu parintii la cumparaturi inainte de inceperea scolii si sa isi alega cu entuziasm ghiozdanul mult-dorit in care sa puna stilouri colorate si caiete cu personajele preferate. Copiii orfani, insa, nu mai au parinti. Se mulțumesc sa inceapa scoala cu rechizite primite din fonduri care, de cele mai multe ori, se dovedesc insuficiente. Din dorinta de a-i ajuta pe acesti copii si de a le oferi sanse egale, a luat naștere proiectul „Rechizite pentru orfani”.

In perioada 1 august- 15 septembrie, toti cei ce vor sa se alature proiectului “Rechizite pentru orfani” sunt așteptati in magazinele Diverta. Aici am amplasat cutii semnalizate cu detaliile proiectului, in care se vor primi donatiile. 

Din dorinta de a nu conditiona in vreun fel gestul extraordinar al celor ce se vor implica, acestia pot cumpara rechizitele pe care doresc sa le doneze atat din incinta magazinelor Diverta cat si din alta librarie, important este ca ele sa ajunga in cutiile amenajate ale proiectului.

Toti cei ce doresc sa se implice activ in acest proiect, vor sa doneze si au nevoie de mai multe informatii, au intentia sa-l promoveze activ si vor sa ne solicite materialele de campanie sau pur si simplu vor sa mearga cu noi la predarea rechizitelor pentru a-i cunoaste pe copii si a le ura succes la inceputul noului an scolar sunt rugati sa ne transmita un e-mail la rechizitepentruorfani@sunshinemedia.ro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

Social Copii orfani Sunshine media Diverta Ajutor Real