Divertiland parcul de distractii care va revolutiona turismul romanesc

Ideea Divertiland a prins viata in anul 2006, odata cu achizitionarea terenurilor. Au urmat apoi ani de pregatire a conceptului, studii de fezabilitate, lucrari de arhitectura si design. Proiectul include :

 

•         „La Plaja”: Parc Acvatic in aer liber ;

 

•         „Aventure Park”: Parc de distractie in aer liber ce include atractii majore precum Mega Drop, Spinning Madness, Roller Coaster, atractii pentru familie: Flume Ride, Wacky Worm (Viermisorul Traznit), Pirate Ship (Nava Piratilor), Tagada, Ferris Wheel (Roata Mare) si atractii pentru juniori: Flying Elephants (Elefantii Zburatori), Carrousel, Kiddie Bumper Cars, Karting ;

 

•         „Oasis Fun Center”: Centru de Divertisment Familial acoperit care include un parc acvatic si de atractii, precum si facilitati ca minigolf, jocuri electronice, jocuri de indemanare, alpinism (pereti de catarare), karting, bungee-jumping, roller-skating, structuri soft-play pentru copii mici, bowling, billiard si jocuri electronice ;

 

•         „Sports Club”: Complex Sportiv Spa & Relaxare incorporeaza bazine de inot, jacuzzi, terenuri de fotbal, baschet, tenis, pista de jogging, terenuri de squash, perete de catarare, zona de spinning, patinoar, zona gimnastica si fitness, restaurante si multe altele.

 

 

 

Primul parc din seria Divertiland ce va avea inaugurarea vara aceasta, La Plaja Acua Park, se desfasoara pe suprafata a 72,000 metri patrati, inclusiv zona de parcare, cea mai mare suprafata a unui parc acvatic din Romania. Capacitatea parcului este de 7,000 vizitatori zilnic, care au asigurate peste 840 de locuri de parcare. De asemenea, accesul la parc se va realiza si prin linia de cale ferata cu plecare din Gara de Nord spre Divertiland si prelungirea unor linii de autobuze RATB.

 

 

 

Peste 27 tobogane ii asteapta pe doritorii de senzatii tari : Boomerango, Multi-Lane Slide, Free Fall Slide, Super Bowl si Speed Slide. Rain Fortress, Piscina cu Valuri si Raul Lenes sunt doar cateva din atractiile de marca, care vor aduce aventura la un alt nivel.

 

Rain Fortress combina intr-un mod unic doua elemente : distractia si apa. Ea numara peste 70 de mici atractii ce folosesc 148 de jeturi de apa, o placere atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari, in zilele calduroase de vara.

 

Piscina cu Valuri, senzatia parcului La Plaja, recreeaza atmosfera unei insule tropicale, unde, la fiecare 30 de secunde, vor fi produse valuri cu o viteza uimitoare.

 

Raul Lenes (Lazy River) este perfect pentru cei care vor sa se relaxeze, plutind in deriva, asezati confortabil in colac sau pe saltea, in timp ce savureaza o bautura racoritoare. Este o piscina realizata inelar, lunga de 500 metri, care parcurge si intersecteaza alte atractii si amenajari din parc.                 

 

Copiii vor fi si ei rasfatati cu tobogane si piscine potrivite pentru varsta si inaltimea lor si o zona de joaca special conceputa pentru ei.

 

Parcul va pune la dispozitie un numar de 22 de cabane private, o zona de 3000 de metri patrati de plaja cu nisip, restaurante, spatii comerciale, snack baruri, cafenele si zona pentru petreceri.

 

Pentru deschiderea si operarea Divertiland, compania lucreaza cu consultanti din S.U.A., specializati in operarea parcurilor de distracţii.

 

Divertiland a participat la Targul de Turism al Romaniei – Editia de Primavara 2011, organizat de Romexpo, in perioada 31 martie – 3 Aprilie, unde vestea deschiderii celui mai mare parc de distractii din Europa de Sud-Est a fost primita cu entuziasm de vizitatori.


 

 

 

Despre S.C. Magic World Developments S.A.

 

 

 

Magic World Developments este o companie specializata in investitii si dezvoltare imobiliara in diverse sectoare. Proiectul de agrement Divertiland Multi Entertainment Park, initiat in anul 2006, urmeaza a deveni realitate in vara anului 2011.

 

 

 

 

parc de distractii aventura parc acvatic Militari Divertiland