Dinþii drepþi mai uºor de îngrijit! Aparate dentare de ultimã generaþie„Aparatul dentar este singurul care poate repara dintii strambi si inghesuiti sau cu distante anormale. Existã concepþia greºitã cã ortodonþia este doar pentru copii ºi adolescenþi, însã în realitate orice persoanã, indiferent de vârstã, poate beneficia de tratament. În copilãrie existã avantajul cã pot fi interceptate ºi rezolvate probleme de dezvoltare dentarã ºi scheletalã, de aceea Asociaþia Americanã de Ortodonþie recomandã consult ortodontic de specialitate ºi evaluare la vârsta de 7 ani. Însã ºi la vârsta adultã se pot corecta numerose probleme care nu au fost tratate mai de timpuriu.” Dr. Rodica Ghionea, Medic Specialist in Stomatologie Generala si Director General al  Clinicii Stomatologice CityDent.

Pe piata actuala exista cateva modele, însã tehnologia dentara vine cu o inovatie mult asteptata: aparatul dentar invizibil Incognito!

„Aparatul dentar lingual, numit Incognito, este cea mai moderna metoda de indreptare a dintilor, avand ca avantaje principale faptul ca este invizibil, fiind montat pe partea interioara a dintilor, este confectionat din aur si este personalizat pentru fiecare pacient intr-un laborator unic in lume, reusind sa rezolve aproape toate cazurile de anomalii dento-alveolare", a spus Dr. ortodont Bogdan Geamanu, Clinica de Stomatologie CityDent.

Incognito împiedica aparitia cariilor, aurul fiind ușor tolerat de catre organism și elimina complet riscul aparitiei oricaror alergii. Realizat în urma analizei ºi scanarii computerizate a mulajului danturii, într-un singur laborator din lume, aflat în Germania, aparatul se poate monta numai de specialiºti acreditati. Clinica CityDent este acreditata sa efectueze tratamente cu Incognito. Un tratament cu aparat dentar dureaza intre 6 sapt, in cazul unui angrenaj invers, si 1 an si jumatate cand se suprapune peste anomalii existente si tratamentul include si tratarea anomaliei de baza.

Cantareata Andreea Balan si-a tratat dintii cu aparatul dentar Incognito in cursul anului trecut.

Un alt model de aparat dentar de ultima generatie este cel din safir; acesta, deși se aplica pe partea din fata a dintilor, este invizibil. El reprezinta varianta estetica a aparatelor fixe metalice sau ceramice. Este preferat de pacienþi deoarece este incolor ºi uºor de purtat.

Tratament ortodontic cu aparat dentar Safir are in perioada 10 ian. - 10 fev. 2012 o reducere de 15% la clinica stomatologica City Dent http://www.citydent.ro.

clinica stomatologica city dent aparat dentar ortodontie aparate dentare