Despre carucioarele cu 3 roti

Nu trebuie sa va ganditi ca un carucior 3 in 1 este mai greu de transportat decat un carucior simplu. Este, daca folositi toate componentele care se vand cu caruciorul si anume si cosuletul sau scaunul auto si landoul si caruciorul in acelasi timp. Evident ca nu aveti cum, de aceea, nu trebuie sa va mai faceti probleme ca un carucior 3 in 1 este mai greu, mai dificil de manevrat sau nu se poate strange.

Carucioarele 3 in 1 sunt de fapt carucioare normale, care vin cu cateva lucruri in plus, care au fost numite deja. Daca doriti sa aveti mai multa stabilitate, in loc de sezutul normal al caruciorului, care poate fi considerat in acest caz carucior usor, veti folosi landoul care se ofera o data cu cumpararea unui carucior 3 in 1. Daca este vara si nu este cazul de o protectie mai mare impotriva vantului sau ploii, caracteristice toamnei, puteti sa folosi caruciorul simplu fara nici o problema, deoarece ofera si acesta destula stabilitate astfel incat nici macar o piatra mai mare de pe strada nu va va cauza neplaceri.

In mod logic, un carucior care are si landoul plasat in spatiul unde sta copilul pe timp de vara, va oferi o mai mare stabilitate caruciorului, prin simplul fapt ca este mai greu, dar acesta este si mai greu de transportat, in special daca stati la etajele superioare ale unui imobil.

carucior carucioare ieftine carucioare copii carucioare pt copii carucioare pentru copii