Design functional pentru usile de garaj



Designul unui produs are o importanta foarte mare pentru valoarea lui. Chiar daca este perfect functional, acesta trebuie sa detina si un aspect estetic deosebit. Usile de garaj produse de Scharx indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate si design, fiind confectionate din materiale superioare importate din tari europene si prelucrate in fabrica noastra cu ajutorul unei tehnologii de ultima ora. Echipele noastre de specialisti detin o bogata experienta in domeniu si numeroase calificari.

 

Usile de garaj de la Scharx sunt confectionate pe baza de comanda, in functie de nevoile spatiului dumneavoastra si de asemenea, in functie de gusturile pe care le aveti in ceea ce priveste estetica lor. Acestea pot fi comandate intr-o paleta variata de culori, pot fi de tip rulou sau sectionale si indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate.

 

Actionarea usilor de garaj se poate realiza manual sau automat, usile fiind foarte robuste, sigure si silentioase in exploatare. Usile de garaj de la Scharx sunt foarte moderne si elegante, infrumusetand spatiul si conferindu-i valoare.

 

Pentru a beneficia de usi de garaj de la Scharx, tot ce trebuie sa faceti este sa luati legatura cu unul din expertii nostri. De asemenea, daca doriti mai multe detalii despre caracteristicile tehnice ale usilor de garaj, puteti sa accesati website-ul companie noastre. Va steptam cu oferte imbatabile pentru usi de garaj sectionale si usi garaj rulou.

 

Website: www.scharx.ro

Orange : 0757.082.001

usi usi garaj usi de garaj usi rulou usi sectionale