Descopera Realitatea dincolo de realitate! Seminar Harta Mentala cu Alexandru Bordea



 

„Traim intr-o lume complexa, inconjurati de informatii, fara sa fim constienti de modul in care invatam sau luam decizii. Conceptul de harta mentala semnifica primul pas in cunoasterea de sine si preluarea controlului in ceea ce priveste modul in care functionam ca fiinte umane.” spune Alexandru Bordea, fondator Infospeed.

 

Participantii la acest semninar se vor bucura de o cunoastere mai profunda a propriei personalitati, vor comunica mai eficient la nivel uman, vor intelege contextul in care ne aflam si vor reusi sa-si atinga obiectivele cu mai putine resurse.

Seminarul Harta Mentala debuteaza cu prezentarea conceptului de harta mentala si a caracteristicilor acesteia, continua cu teste pentru emisfera dominanta, moduri de operare, mecanisme de lucru si se incheie cu analiza structurii fiintei umane.

Seminarul este sustinut de Alexandru Bordea, fondator al Programului Infospeed, specializat pe invatare accelerata, creativitate si citire rapida.

Evenimentul se organizeaza in doua editii. Ocuparea locurilor se face in ordinea inscrierilor. Sunt 15 locuri disponibile pentru sambata si 15 pentru duminica.

Pretul biletului este de 130 RON si se ofera bonus un DVD despre Invatare si citire accelerata.

Inscrierile se fac la telefon 0724 577 300 sau e-mail office@infospeed.ro . Lansat in 2002, Infospeed este cel mai important program din domeniul educatiei permanente si al dezvoltarii abilitatilor de invatare si procesare a informatiei (lifelong skills).

Infospeed are ca obiective invatarea centrata pe om si dezvoltarea abilitatilor sale pe viata. Oana Laura Stefan Director de Comunicare Tel. 0733 632 017 E-mail: oana.stefan@infospeed.ro

invatare rapida invatare accelerata harta mentala creativitate teste mentale