Descopera noua colectie de farduri de pleoape perlate Melkior!

Tendintele sezonului rece au fost si vor fi intotdeauna spectaculoase! Iar machiajul nu se abate niciodata de la regula! Iarna aceasta se poarta stralucirea – pe buze, pometi sau pleoape, produsele cosmetice se intrec in extravaganta, lux si opulenta. Si cine poate contesta? Femeile iubesc sa se simta speciale cu orice ocazie si sa fie remarcate de fiecare data cand ies din casa. 

Nu conteaza ca mergi la birou sau la o petrecere sofisticata, daca mergi cu masina sau preferi metroul, meriti sa arati intotdeauna impecabil, asa ca nu iti neglija machiajul niciodata! 

In aceeasi nota, Melkior Professional a lansat o noua colectie de farduri de pleoape perlate: cremoase, incredibil de pigmentate, facute sa iti iubeasca fata, iar tu sa le returnezi iubirea. Se aplica uniform, asigura o acoperire excelenta si rezista intreaga zi! Trebuie sa recunoastem, noile farduri de pleoape de la Melkior sunt secretul unui machiaj cu care sa frangi inimi si sa intorci multe priviri. 

Ca sa-ti faci o idee despre noua colectie de farduri de pleoape perlate, ne-am gandit sa-ti sugeram un machiaj pe care sa il porti zi de zi fara niciun fel de problema! Ai nevoie de noul fard de pleoape perlat Only You de la Melkior (ref. 11867), de un iluminator, o baza pentru fardul de ochi, un tus de ochi lichid, un rimel pentru volum, fond de ten, pudra, fard de obraz, fard de sprancene si un ruj lucios. 

Incepe machiajul prin aplicarea bazei. Aceasta este foarte importanta pentru ca matifiaza si netezeste pielea, oferind o aplicare mult mai usoara fardului de pleoape. Desigur, acum este momentul pentru putina magie! Aplica pe pleoape fardul perlat Only You din noua colectie Melkior! Aceste farduri se pot aplica atat uscate, cu ajutorul unei pensule speciale sau cu degetele, cat si umede, pentru un efect mult mai intens. Pentru acest tip de machiaj ai nevoie de un efect natural, foarte diafan, care sa iti ofere naturaletea si stralucirea de care ai nevoie pe parcursul zilei. Ulterior, aplica putin iluminator in colturile interne ale ochilor. 

Acum poti folosi tusul si rimelul, precum si toate celelalte produse cosmetice. Ultimul touch il vei da cu ajutorul rujului. Voila! Ai un machiaj de zi perfect, pe care sa il etalezi cu incredere oriunde mergi. 

Intra pe site-ul Melkior si descopera intreaga colectie de farduri de pleoape perlate! Nu ai cum sa nu le iubesti! Sigur iti vei dori sa le ai pe toate! 

Nu rata oferta exceptionala Melkior: cumpara 6, 12, 24 rezerve de fard de pleoape perlat si primesti CADOU Paleta Magnetica de 6, 12, 24! 

farduri farduri de pleoape Melkior machiaj produse cosmetice