Deschiderea inscrierilor la Festivalul Body Mind Spirit

Incepand cu data de 1 Februarie 2011, firma organizatoare a inceput perioada inscrierilor expozantilor. La fel ca anii trecuti, acestia beneficiaza de o reducere considerabila daca se inscriu din timp, anul acesta data limita pentru oferta fiind 1 Martie 2011. Noutatea acestui an consta in metodele mult mai variate de promovare si preturile speciale ale acestora in cazul celor care expun in cadrul Body Mind Spirit Festival. Detaliile despre inscriere se pot obtine de pe siteul firmei organizatoare: www.mhmedia.ro.

 

„In acest an de rascruce pentru fiecare dintre noi, am dorit sa venim in intampinarea expozantilor cu o oferta unica, foarte variata si accesibila pentru orice tip de companie, de la multinationale, pana la firme de familie, care doresc sa schimbe in bine o parte a vietii romanilor. Am certitudinea ca editia 2011 a Body Mind Spirit Festival va fi una cu adevarat benefica pentru fiecare participant care calca pragul Salii Palatului in perioada 1-3 aprilie, fie el expozant sau simplu vizitator” a declarat Florin Chircã, Managerul de Vânzãri al firmei organizatoare.

 

Festivalul Body Mind Spirit este, daca nu primul, atunci cel mai cautat eveniment de profil din Romania care celebreaza viata intr-un tot unitar: trup, minte si suflet. Si asta nu degeaba, ci datorita calitatii acestuia si a structurii sale unice. Festivalul promoveazã o viațã echilibratã pe toate planurile: trup minte si suflet, iar pentru a asigura acest țel Festivalul este structurat pe trei planuri principale: expoziție cu vânzare de produse, seminarii de dezvoltare personalã și manifestãri artistice și sportive.

 

Impletind cu voiosie si eleganta domenii din cele mai diverse, de la cosmetice sau lumanari parfumate pana la astrologie, psihologie si NLP, Festivalul reuseste sa adune sub un singur acoperis zeci de mii de persoane. Iar numarul crescand de vizitatori nu arata decat faptul ca, dupa fiecare an, oamenii devin din ce in ce mai interesati de a se reintoarce catre ei insisi.

 

„Ne-am incapatanat sa nu excludem anumite domenii doar pentru ca par ciudate pentru unii. De cele mai multe ori, astfel de domenii ne releva niste adevaruri in concordanta cu religia noastra si, mai presus de toate, ne invata obiceiuri sanatoase”, a declarat Mihaela Popa, Director General al firmei organizatoare MH Media Solution, si psiholog al Cabinetului Body Mind Spirit.

 

In fiecare an, vizitatorii Festivalului Body Mind Spirit vin plini de speranta si motivati sa schimbe ceva in viata lor. Devine o traditie ca primavara, odata cu inmugurirea pomilor, sa inmugureasca in fiecare din noi o dorinta de viata, de viata sanatoasa, plina de bucurie, vitalitate, frumusete si intelepciune.

 

festival expozitie targ eveniment