Deschidere showroom de prezentare ZonaBebeZonaBebe.ro - unul dintre site-urile lider de vanzare online a articolelor pentru copii, deschide in premiera la Cluj primul showroom de prezentare intr-una din cele mai active  zone comerciale a capitalei Transilvanene. Showroomul ZonaBebe este situat in complexul comercial al Pietei Marasti, la etajul al doilea, chiar langa scarile rulante.

"Cluj-Napoca este o locatie test pentru primul showroom de prezentare ZonaBebe.ro. Am deschis o locatie unde clientii nostri au posiblitatea de a intra in contact direct cu produsele de pe site-ul ZonaBebe.ro . Showroomul va fi si un punct de ridicare a produselor pentru copii, comandate direct de pe ZonaBebe.ro. Am ales Piata Marasti pentru showroomul ZonaBebe.ro deoarece este o zona foarte activa si de interes pentru tinerii sau viitorii parinti" - a declarat Vasile Cosma, director general ZonaBebe.ro

Odata cu deschiderea showroomului ZonaBebe.ro se ofera clientilor posibilitatea de a intra in contact cu branduri celebre ca Bambino World, Bertoni, Chicco, Bright Starts, Hauck, LEGO, etc.

ZonaBebe.ro este activa si in zona retelelor sociale interactionand  pe Facebook cu clientii sai si dezvaluindu-le acestora toate secretele minunatelor articole pentru copii. Puteti deveni fan al site-ului ZonaBebe.ro accesand adresa http://www.facebook.com/zonabebero Toti fanii de pe Facebook au sansa de a primi in viitorul apropiat vouchere promotionale si premii atractive pentru copii.www.zonabebe.ro este un site de comert online destinat "micutilor" dezvoltat de compania Active Paper din Cluj Napoca.

zonabebe articole copii produse copii cluj napoca jucarii cluj