De Sfantul Mihail si Gavril, reduceri PostQuam si Alissi Bronte

Magazinul de cosmetice profesionale Store.IrinaReisler.ro propune, in perioada 06/11/2014 00:00 si 10/11/2014 10:00, promotii pentru numeroase produse din gamele PostQuam si Alissi Bronte.



Asadar, daca esti in cautarea unui cadou special pentru Sfantul Mihail si Gavril, viziteaza http://store.irinareisler.ro si intra pe pagina de promotie dedicata acestei sarbatori.  Te asteapta numeroase idei de cadouri si cosmetice de calitate, care, cu siguranta, vor fi apreciate si indragite de cei/ cele care le primesc.



Este ziua ta si vrei sa iti faci un dar special? Store.IrinaReisler.ro este locul potrivit! Cosmeticele profesionale PostQuam si produsele organice Alissi Brontë au preturile reduse, special cu aceasta ocazie! Bucura-te de eficienta lor si daruieste-ti un cadou minunat!



Iata cateva din produsele care te vor inspira in alegerea cadoului potrivit tie si celor dragi tie:



CRIO GEL – un gel anticelulitic profesional, ce asigura fermitate pielii si lupta eficient impotriva celulitei.



REAFFIRMING CREAM - o crema profesionala pentru remodelare corporala si pentru tonifiere, cu efecte rapide si spectaculoase. Combate lasarea pielii si a tesuturilor, tonifiaza pielea afectata de curele de slabire sau de trecerea anilor, previne si trateaza vergeturile, reda elasticitatea pielii si restructureaza tesuturile. Reduce, in mod spectaculos, numarul de centimetri, pe zona tratata, prin liftingul tesutului.



MOULDING CREAM – o crema anticelulita profesionala pentru remodelare corporala, ce reduce volumul tesutului adipos. Moulding Cream previne si trateaza acumularile de grasime, pe orice zona a corpului. Rezultatele sint rapide si spectaculoase.



THERMA GEL - un tratament anticelulitic profesional cu efect termic de incalzire si cu rezultate imediate si spectaculoase. Efectul termic este blind si usor de suportat.



Ne poti contacta astfel:



Website: http://store.irinareisler.ro



Telefon: 0749.286.032



Adresa de email: ireisler@gmail.com

cosmetice cosmetice online promotie cosmetice magazin cosmetice cadouri cosmetice