De ieri si VPS



Fiecare VPS poate avea propria configuratie sau propriul sistem de operare. Este posibila instalarea mai multor pachete de software pe un VPS, ne afectand un alt VPS de pe acelasi server.  Serverele  VPS oferite de catre compania ACIP HOSTING ruleaza pe platforma de virtualizare OpenVZ.

Serverele VPS construite pe platforma OpenVZ se dovedesc a fi extrem de utile pentru institutiile IT sau pentru universitatile din domeniul IT, acestea putand oferi acum fiecarui elev propriul server  Linux, care poate fi monitorizat sau repornit de la distanta.

Astfel, serverele construite pe platforma OpenVZ pot fi eficient utilizate in mai multe domenii, precum gazduire pagini web, server pentru companiile mici si mari, pentru dezvoltarea de software si testarea acestuia si asa mai departe.

Reteaua de virtualizare OpenVZ izoleaza fiecare server VPS unul de celalalt sau de reteaua fizica.

-          Fiecare VPS are propria sa adresa IP, iar in diferite cazurile sunt permise si mai multe adrese IP pe un singur VPS.

-          Reteaua de trafic  a unui VPS este protejata de celelalte VPS-uri. In alte cuvinte serverele virtuale sunt protejate in asa fel incat sa nu fie incrucisat traficul.

-          In orice moment puteti seta regulile functionarii Firewall-ului pe propriul VPS, fara sa afectati celelalte VPS-uri de pe serverul dedicat.

Preturile VPS-urilor oferite de compania ACIP HOSTING incep de la 19 euro fara TVA si pot ajunge pana la 60 euro lunar. La comanda unui server dedicat clientul va primi minim 2 IP-uri dedicate, sau in functie de pachetul ales numarul IP-urilor dedicate va creste.

ACIP HOSTING ofera ca si panou de control atat Plesk cat si cPanel, panouri de control care se vor factura separat, acestea ne fiind incluse in preturile standard ale VPS-urilor.

Toate preturile si informatiile suplimentare necesare le gasiti pe site-ul ACIPHOSTING sau le puteti cere la numerele de telefon afisate pe site.

 

Multumim,

Echipa ACIP HOSTING ROMANIA

Gazduire web Servere VPS Inregistrare Domenii Domenii .RO