De ce sa faci videochat in Bucuresti ?

 

Pentru ca este foarte usor, placut si foarte profitabil! Este atat de simplu. Tu esti in legatura live prin intermediul unui calculator si al unei camere web cu persoane dornice sa te cunoasa. Timpul conversatiei este monitorizat si cei care vorbesc cu tine, in functie de timpul petrecut, platesc un pret. Exista sesiuni ADULT si NON-ADULT, depinde de ceea ce iti doresti sa faci. Oricum nu trebuie sa iti faci niciun fel de griji pentru ca tot ceea ce discutati este confidential. Conversatiile voastre intime sunt sigure. Majoritatea fetelor care vor sa faca videochat, si nu numai in Bucuresti, peste tot in tara, sunt ingrijorate daca vor fi vazut de persoane cunoscute din Romania. Acest lucru nu se va intampla cu siguranta pentru ca toti romanii sunt banati, adica nimeni de pe teritoriul Romaniei nu poate accesa siturile pe care veti lucra. Fiecare model alege ce vrea sa faca in timpul sesiunii de videochat, in limitele legale, desigur. Este strict interzis a se oferi favoruri sexuale platite sau prostitutia, contactul direct cu membrii si alte fapte similare.

Aveti grija insa sa va angajati la un studio de videochat unde vi se permite sa vedeti online imediat dupa incheierea unei zile de munca cati bani ati castigat. Exista studiouri care au un control strict al sumelor incasate si modelelor nu li se permita sa vada banii, fiind astfel pacalite. Cel mai bine este sa verificati acest aspect cu compania inainte de a va angaja.

Nu va fie teama de inceputuri. Cu ajutorul slujbei de model veti castiga venituri substantiale si veti avea parte de o munca placuta. La inceput studoiurile va ajuta, chiar daca nu aveti niun fel de experienta. Un trainer este angajat special pentru voi: sa va ajute sa va aranjati, va invata cum sa vorbiti si cum sa faceti bani cat mai multi din video-chat. Frumusetea nu reprezinta decat 25% din succesul unui model, ea trebuie sa fie si inteligenta, sa comunica bine, sa se aranjeze frumos si sa isi ia munca in serios.

Un model cu adevarat la aceste detalii poate face performante deosebite. Toate visele voatre pot deveni realitate: casa, masina, haine luxoase, toate pot fi ale voastre lucrand chiar cu un program flexibil si vorbind cu oameni care cauta sa poarte conversatii cu voi. Castigurile la videochat in Bucuresti variaza intre 1000 si 5000 de dolari. Nu ramane decat sa incerci.

 

studio videochat videochat videochat Bucuresti angajari videochat video chat