De ce sa alegi mobilierul la comanda?

 Daca acorzi o importanta majora decorului si felului in care arata si este amenajata casa, un lucru este sigur :nu vrei ca dormitorul tau, sufrageria sau locul in care iei masa sa semene cu ce ai mai vazut pana acum la altii.



Ai petrecut deja ore intregi alegand nuanta perfecta pentru pereti, ai ales perdelele, draperiile si pernele in functie de ea… dar te-ai gandit la mobilierul la comanda? Este cel care ofera numeroase optiuni pentru un interior care nu seamana cu nimic din ceea ce este pe piata.



Mobilerul la comanda inseamna un mobilier de inalta calitate. Mobilierul la comanda inseamna garantia unei calitati fara pereche. Faci apel la profesionisti care isi pun indemanarea si cunostintele pentru ca tu sa te bucuri de piese de mobilier unice.



Alegerea materialelor se face cu grija, se respecta mediul dar in acelasi timp si exigentele si nevoile tale.



Mobilierul la comanda este perfect indicat atunci cand esti in cautarea unui mobiler mai special care sa fie diferit de modelele si marimile standard. Ideal daca iti doresti o biblioteca pe un perete in panta de mansarda sau un mobilier pentru TV mai mare decat dimensiunile standard, de exemplu.



Forma mobilierului la comanda se poate face astfel intr-o modalitate modulara cu mai multe blocuri care se imbina. Vei reusi astfel sa structurezi si sa optimzezi spatiuni dintr-o incapere, fie ca vorbim despre un dressing, un spatiu pentru TV, o masuta de cafea sau o biblioteca. Vei obtine o mobila unica, o mobila care nu seamna cu altele.



Si nu trebuie sa te limitezi doar la unele nuante propuse de producator. Poti alege nuanta perfecta care sa se asorteze de minune cu atmosfera din camin. Pentru ca in final, mobila trebuie sa se adapteze decorului tau si nu invers.



Ai nevoie deci de un mobilier la comanda daca:







ai unele nevoi specifice de amenajare.





esti in cautare de calitate superioara in ceea ce priveste executia.





cauti si un design care sa respecte arhitectura ambianta.





iti doresti un mobilier cat mai practic si cat mai functional care sa iti optimizeze spatiul.





spatiul de care dispui este mai restrans.   







 

mobilier la comanda mobila la comanda