De ce sa alegem un complex rezidential? Sfaturi utile de la www.sancasa.ro

    Dintre lucurile importante pe care trebuie sa le facem de-a lungul vietii, cu siguranta cel mai reprezentativ este acela de a cumpara o locuinta pe gustul nostru si care sa ne faca sa ne simtim confortabil. Achizitionarea unei astfel de locuinte presupune adesea eforturi financiare care se intand de-a lungul a catorva ani de zile. Alegerea locuintei trebuie sa fie cat mai corecta, avand in vedere faptul ca o locuinta nu este o investitie periodica ci in general este pe viata in marea majoritate a cazurilor.







Complex Rezidential Sebes - Sancasa.ro


    La ora actuala, piata imobiliara este extrem de variata, astfel ca aveti posibilitati multiple atunci cand vine vorba de gasirea unei locuinte pe gustul dumneavoastra. Recomandarea noastra ar fi sa va indreptati alegerile spre complexele rezidentiale nou construite. In continuare va vom da cateva avantaje ale alegerii acestor spatii rezidentiale.


    Unul dintre cele mai importante avantaje aduse de un apartament situat intr-o zona rezidentiala este in primul rand dat de zona in care se gaseste acest complex. Chiar daca in general aceste complexuri sunt situate la periferia orasului, acestea beneficiaza de spatii verzi, parcuri, piscine, sali de fitness care pot compensa cu usurinta faptul ca de multe ori centrul orasului poate fi la cativa kilometri distanta.


    Apartamentele din cadrul complexurilor rezidentiale sunt mult mai spatioase in comparatie cu apartamentele din cadrul oraselor.  Spre exemplu, o garsoniera intr-un complex rezidential depaseste 40 de m. In acelasi timp, apartamentele sunt construite din materiale de calitate, avand o rezistenta exceptionala in timp. Apartamentele situate in centrul orasului sunt in proportie de aproximativ 70% apartamente construite cu multi ani in urma si adesea necesita reparatii care se dovedesc a fi extrem de costisitoare.


    Calitatea materialelor utilizate pentru instalatiile de caldura sau curent constituie din nou un avantaj al locuintelor din ansamblurile rezidentiale, datorita izolatiei termice corespunzatoare dar si a utilizarii unui sistem de alimentare cu pentru apa. In acest caz veti observa o scadere considerabila a cheltuielilor aferente intretinerii locuintei.


    Un alt avantaj il constituie locurile de parcare. Un apartament situat in centrul orasului are in general locuri de parcare limitate si adesea insuficiente, ceea ce reprezinta o problema uriasa pentru majoritatea soferilor care adesea nu gasesc si sunt nevoiti sa parcheze la cateva blocuri distanta. Optarea petru un apartament intr-un complex rezidential va rezolva in totalitate aceasta problema, avand in vedere faptul ca fiecare apartament in parte beneficiaza de un loc de parcare.



SC SAN CASA SRL


www.sancasa.ro


0751061359


   

Complex Rezidential Sebes blocuri cu apartamente no apartamente noi Sebes apartamente Sebes